150 gr. levrek fileto
2 bardak ıspanak, yıkanmış ve temizlenmiş
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı safran
1 tatlı kaşığı Mis krema
1/2 bardak balık suyu
2 yemek kaşığı beyaz şarap
1 tatlı kaşığı soğan, ince doğranmış
1/4 diş sarmısak, ince doğranmış
Balık suyunun yarısını çektirdikten sonra beyaz şarap, safran ve kremayı ekleyin. Levreğe istediğiniz miktarda tuz koyun ve üzerine zeytinyağı sürün. Orta ısıda ızgara edin. Soğan ve sarmısağı sote edin. Ispanağı ekleyin ve istediğiniz miktarda tuz koyun. Ispanağı servis tabağına koyun ve üzerine levrek filetolarını yerleştirin. Etrafını hazırlamış olduğunuz safran sosu ve taze otlarla süsleyin.