120 gr. tavuk filetosu
30 gr. mantar, dörde bölünmüş
40 gr. brokoli
5 gr. çam fıstığı, kavrulmuş
1/2 limonun suyu
1/2 bardak tavuk suyu
1 yemek kaşığı Fas baharatları karışımı: Kimyon, kurutulmuş küçük hindistancevizi, karabiber, hardal tohumu, sarmısak, çili tozu, kişniş.
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı soğan, ince doğranmış
1 tatlı kaşığı maydanoz
Tavuk filetolarını baharat karışımında marine ettikten sonra ızgara edin ve sıcak kalmalarını sağlayın. Soğanları altın rengi alana kadar zeytinyağında sote edin. Mantarları ekleyip 1 dakika daha sote edin. İstediğiniz miktarda tuz ve biber ekledikten sonra maydanozları katın. Brokolileri küçük parçalara bölün ve kızgın bir tavada tavuk suyu ve limon suyu ile diriliklerini kaybettirmeden sote edin. Servis tabağına sebzeleri ve sıcak tuttuğunuz tavukları yerleştirin. Çam fıstıklarını ekleyip servis edin.