60 gr. deniz tarağı
30 gr. kereviz sapı
30 gr. yeşil fasulye
1 soğan, küp kesilmiş
10 gr. tereyağ
2 tatlı kaşığı taze fesleğen
1 tatlı kaşığı soya sosu
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı tavuk suyu
Taze çekilmiş karabiber
Fasulyeleri haşlayın ve buzlu suda soğutun. Fasulye ve kerevizi ince şeritler halinde kesin. Soğanları zeytinyağında sote edin. Sebzeleri ekleyip bir dakika daha sote edin. Tavuk suyunu ekleyin, fesleğen ve istediğiniz miktarda tuz ve biber koyun. Deniz taraklarını soya sosu, taze fesleğen ve zeytinyağından oluşan bir sosta birkaç saat marine ettikten sonra kızgın bir tavada ızgara yapın. Tarakları fazla pişirmemeye dikkat edin. Sebzeleri servis tabağının ortasına yerleştirin ve tarakları üzerlerine koyun. Hemen servis edin.