ben eksik halde anllattığım halde beni anlamışsıonızno_fear Nickli Üyeden Alıntı
nefret ediyorum dediğim kesim ermeni rum vatandaşalrı değil.. TÜRK DÜŞMANLIĞI YAPANLARDIR..
yoksa benim tandığım ermeni var rum var yahudi var kürt te var ..
herkesin çevresinde elbet farklı insanlar vardır.. Biz Türkler yıllardır onlarla beraber yaşadık yaşamaya da devam edeceğiz..
Bir Türk'ün felsefesi bellidri.. Atatürk Zaten bize yol göstermiştir. Önce ülkemiz de sonra Dünyada barışı sağlamak ve korumak...
ancak unutulan şeyler var.. kimse aptal değil
biraz oturun adam akıllı düşünün pkk ya yardım edenler kimler arkalrında kimler var? hepsib bilinen gerçekler..
dünyanın tepkisini çeken ermeni terör örgütü kimle birleşti? yok mu oldu sanyırosunuz
ermenistan da okullardA TÜRK DÜŞMANLIĞI YAPILIYOR MU YAPILMIYOR MU ARAŞTIRIN !
sonra gelelim rumlara.. kardeşlik dostluk olayı benim gözümde herzaman TİYATRO OYUNUNUN ÖNÜNE GEÇEMZ..
isterseniz kıt diyin isterseniz faşo diyin.. benim görüşüm bu
ben bölücülük falan yapmıyorum..
ben sadece bana düşman olan bana düşmanca yaklaşan adamlara lanet okıuyorum...
90 yıl önce inlgiliz fransızı senin ülkene girerken bu soysuzları kullandı ..
onalrı ayaklandırarak içerden seni bölmeyi başardı.. 3 cephe oldu 10 cephe..
hala da devam ediyolar.. ha diyeceksinizki şimdi kardeşlk yaplm milletin ayak oyunalrına gelmeyelim..
biz zaten yapmaya çalışıyoruz ama biz onalra el uzattıkça onlar arkdan devamlı çalışıyor..
herkez kendi yolunu seçmiş.... bu saatten sonra kimse gerri dönmez..
Türk sancağının var olduğu bi yerde kürt tv si kalkıpta ülkemize saldırıdı askerleri müdahelde bulunuldu vatanımıza girildi diye söylemleri olan bi toplumda var..
bırakın bu kardeş ayakalrını açın gözünüzü...
tek sancak var o da bellii
Türk bayrağı gerisi hiakye..
.
Yer imleri