HADİSE BİRİNCİ OLACAK
VE O ŞEREFSİZ ERMENİLERE HADDİNİ BİLDİRİCEZ
ARKADAŞLAR GORUYORUMKI BAZI ARKADAŞLAR AZERİ,TÜRKMEN,ÖZBEKVS. SOZLER KULLANIYOR AZERİ YADA TURKMEN YOKTUR AZERBAYCAN TURKLERİ TURKİYE TURKLERİ TÜRKMENİSTANTÜRKLERİ VE BENZERİ VARDIR . AYNI SEKİLDE DİLİMİZİDE BUŞEKİLDE AYIRMAYALIM AZERİCE YADA TÜRKMENCE YOKTUR TÜMTÜRK DEVLETLERİ DİLLERİ TÜRKÇENİN FARKLI LEHÇELERİDİR SİZDENRİCAM YAZDIKLARIMI DİKKATE ALIP SANKI BUNLAR AYRISEYLERMIŞCESÇESİNE KONUŞMAMANIZDIR
HADİSE BİRİNCİ OLACAK
VE O ŞEREFSİZ ERMENİLERE HADDİNİ BİLDİRİCEZ
BİR TÜRK DÜNYA'YA BEDELDİR
TURKIYE-AZERBAYCAN TURKLERINDEN xahis ve teleb edirem bir adi oyuna gore bir birinizle pis pis danismayin.
menim de fikrime gore bu ermenilerin isidir.he indi her hansi bir ermeni bu sitede bize baxib doyunca gulur ve deyir nece bu TURKU bir birine vururam...oysa Turke ozunu basqalarina guldurtmek hec yarasmaz.Ondansa gelin bir olaq yumruq olaq.
Men hemise fexr etmisem bu gunde fexr edirem ki,men AZERBAYCAN TURKUYEM...
Ne Mutlu TURKUM Diyene...
Arkadaslar.ben azeriyim.aslinda hepimiz turkuz ama neyse...biz sizden kardesliginizi gostermenizi istedik baska bisey degil...eurovision meselesi acik ortada zaten.ermeniler buyuk bi asksevkle kendilerine ses yolluyorlar ve bu da azeileri kizdiriyor.ama ben buna kizmiorum.aklima sizin ermenilere karsi her hangi hos davranisiniz geldikce cok uzuluyorum.cunki onlar sadece bizim degil sizin de kati dusmanlariniz.yuzlerinde gulumsemeleriyle,ama butun gucleriyle turk lere karsilar.........durduk yere de kimse onlara dusman demiyor emin olabilirsiniz...o resimlere baktikca insanin cani yaniyor .......ya sizin....iste konu buuu.... daha duyarli olalim lutfennn.azeri kardeslerinizin istedige buuu.sizleri cok seviyorum..
Ermniler Dusmandi Vessalam. Daha kim terifleyirse onun oz problemidi.
Ermeninin Yaxsisina da Pisine de Lenet olsun !
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.
Yer imleri