selam ilk önce ben aranıza daha yeni katıldım evet aysel çok güzel bir bayan ama hadiseyi yabana atmayalım lütfen
Her kəsin fikirlerini gozleyirem. Ama mence Aysel hamisindan gozeldi.........
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.
selam ilk önce ben aranıza daha yeni katıldım evet aysel çok güzel bir bayan ama hadiseyi yabana atmayalım lütfen
Aysel hanım çok zarifdi...
Hem AySel hem de Hadise çok zarifler... Bence bir konserde birlikte sahne almalılar... İşte o zaman bu zarafet 'double' olur!
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Aysel bir dənədi bir dənə.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Düz söze başqa ne denir ki... Azerbaycanli düz deyirsen... Aysel çox şirin bir qız!
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Men daha cox Hadiseni beyendim.Cox sevimli ve sirin bir qizdir Hadise.
Aysel de yaxsidir amma men daha cox Hadiseni beyendim.
Hadise de Aysel'de Birbirinden harikaydılar sadece hakkettiğimiz yerde değildik bana göre 1. ve 2. sırayı paylaşmalıydık
TEK MİLLET 2 DEVLET
Elbet Aysel'di.
2 Türk ülkesi katıldık, ve 2 ülkede ilk 4 içindeydi. Onur duyuyorum.
Özellikle'de Aysel'e onur duyuyorum, buradaki Azeri kardeşlere onur duyuyorum.
duzdu Aysel gozeldi.amma Hadise coxxxxxxxxx cezb edici xanimdir.Hadiseye Filip Kirkorov qadin yox zajhiqalka deyib.cox oynayir.
Yer imleri