ya bana böyle bi kız denk gelmiyo bana hep uyanıklar denk geliyo yanlış yerlerdemi dolaşıyorum acaba mystrey şu taktiklerden bana da ver allah rızası için yoksa evde kalcaz düşünüyorumda bende mi bisorun var yoksa zamandamı bu arada fatsali 529 benim kardeşimmystrey Nickli Üyeden Alıntı
26 sonuçtan 11 ile 20 arası
-
01-23-2007, 11:10 AM #11Azeri.net Sevdalısı
Re: :)
zafercan Nickli Üyeden Alıntı
buyöntemlerle kız tavlanırmı allahım ya yerlere yattım gülmeten alemsiniz siz
-
01-24-2007, 12:16 AM #12herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
-
01-24-2007, 11:57 AM #13Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
Mene de gülmeli geldi... Sanki hind kinosu kimi... Yere yıxılırsan... sonra da 'avara' mahnısını oxuyursan... Qız 'he' derse, 'aca, aca' mahnısı oxuyursan... Pariz iz Baku üçün yaxşı mövzü!!!
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
-
01-31-2007, 06:30 PM #14
salamlar yenede men toletto piyasada. neyse. mence qizlarla tanisliq usulu deye bi sey yoxdu. yeni bunun bi qaydasi yox sadece olaraq o anki pozisyona gore olan bı seydi. yeni o tanisliq usulunu siz tapmirsiniz usul ozu sızı tapir. bele olanda mence butun oglanlar tanis ola biler istediyi qazla. ama yox siz usul isletmeye calissaniz o zaman elvah deyin. cunku heyacan durakta. hehehehe.
yeni usul sizi tapsin sz usulu deyil neceki siz sevgini tapa bilmezsiz sevgi sizi tapar. bye. men toletto terry samedotoletto terry samedo
-
02-03-2007, 04:30 PM #15
çox meraxlı bir yazı ....ama komix
-
02-04-2007, 09:49 PM #16
-
02-05-2007, 04:44 AM #17Junior Member
yok işte öyle kızları tavlamak o kadar kolay değil...hele de artık bu taktiklerinizi öğrendikten sonra.:
-
02-05-2007, 12:19 PM #18
aslında taktiklerde değil uygulayan kişide maharet bence.....[/b]
Unnİ
-
08-04-2007, 05:17 PM #19Member
- Yer
- Türkiye
Kızlar istekli olsada kolay kolay evet demezler...
Onları kırmadan,incitmeden,küstürmeden evet dedirtmek kadar zor birşey yoktur.
Bu evet öyle bir evet olmalı ki kız özünden ,serefinden,haysiyetinden taviz vermeden olmalı..
Zaten hemen olur deyendende pek bir şey olamaz..
Biraz emek ve uğraşmak gerek..Okullar açıldı artık pek vakit bulamıyorum..
Ama fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışacağım..
-
08-04-2007, 05:43 PM #20Senior Member
- Yer
- istanbul
Qızlar özünde sevselerde kolay kolay evt diyebilmezler çünkü sevgi ve eşq konusunda çok duygusal olabilier..
bence onları kazanmak zordur ama takdiklerinizi öğrendikten sora daa da zor olabiler
DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz

LinkBack URL
About LinkBacks
Elinden tutanda başımıza çantasıynan sert birşekilde vurdu. Yada SAPIK VAAAAAAAAR deye qışqırsa eger neylerik sonra. Birazda ondan bahsert başından geçmiştir senin Çapkın olmak asan deyildir. 

Yer imleri