Əsas məzmuna keç
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

AYRILIQ SOZLERI

Senior Member

AYRILIQ SOZLERI

Itirmek qorxusu taa icimdeyken gozde deyirsen. Donecem bir gun deyirsen!!! Beden gozlemeyine gozleyirde. Urek qan aglayir!!!

Eger bir meni yuxunda gorsen.Sevinme cunki ureyim sende oldugu ucun senin yuxularindayam

BIR GUN SEBEBSIZ YERE YUXUDAN OYANSAN BILKI RESMINI OPDUYUM GUNDUR BIR GUN SEBEBSIZ YERE GOZ YASI AXARSA BILKI OLDUYUM GUNDUR

sevmedim ayrilmaga,sevdim sevilmeye,sevmedim darixmaga,sevdim qovushmaga,sevmedim ad olsun,sevdim menim olsun!!!

Tanrim meni payizin ele bir gununde oldurki,sevgilim qebrimin ustune getirmeye gul tapmasin

Menden cox uzaqlarda olsanda sene sarilib toxunmasamda sesimi duyurmasamda qelbimizin 1 oldugununu ve seninde meni men qeder ozlediyini bilirem

Dunyan ele qaralsinki gozlerini aydinladacaq tek isiq gozlerim olsun

Ellerini tutmaqdan deyil bir gun buraxmaqdan qorxuram, aci chekmekden, aglamaqdan deyil seni incitmekden qorxuram sen menim tek sevdiyimsen.. Men sensizlikden qorxuram!!!

ASKIM sesini esitsemde uzunu gormek kimi deyil. Ozlediyimi bil yeter. Hec bir sey sensizlik qeder aci deyil

Ele cetindi sensizliyi yasamaq. axan suyu tuta bilmemek kimi ulduzlara deymemek kimi gozunden yuxu tokulende yata bilmemek kimidi seni ozlemek

Bu axsam ayin cixmasini gozle, ulduzlara bax. Tuta bilmesende Bax. Menim seni gore bilmeyib sadece hesretinle yasadigim kimi

Senior Member Tutu20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan.Quba

Re: AYRILIQ SOZLERI

Bu axsam ayin cixmasini gozle, ulduzlara bax. Tuta bilmesende Bax. Menim seni gore bilmeyib sadece hesretinle yasadigim kimi Cooxx beyendiim eladii COX SAG OL BACIS

Azeri.net Sevdalısı

Re: AYRILIQ SOZLERI

aman ayriliq yaman ayriliq yene bu qizlar derde dusub vay vay

Yer imleri