Itirmek qorxusu taa icimdeyken gozde deyirsen. Donecem bir gun deyirsen!!! Beden gozlemeyine gozleyirde. Urek qan aglayir!!!
Eger bir meni yuxunda gorsen.Sevinme cunki ureyim sende oldugu ucun senin yuxularindayam
BIR GUN SEBEBSIZ YERE YUXUDAN OYANSAN BILKI RESMINI OPDUYUM GUNDUR BIR GUN SEBEBSIZ YERE GOZ YASI AXARSA BILKI OLDUYUM GUNDUR
sevmedim ayrilmaga,sevdim sevilmeye,sevmedim darixmaga,sevdim qovushmaga,sevmedim ad olsun,sevdim menim olsun!!!
Tanrim meni payizin ele bir gununde oldurki,sevgilim qebrimin ustune getirmeye gul tapmasin
Menden cox uzaqlarda olsanda sene sarilib toxunmasamda sesimi duyurmasamda qelbimizin 1 oldugununu ve seninde meni men qeder ozlediyini bilirem
Dunyan ele qaralsinki gozlerini aydinladacaq tek isiq gozlerim olsun
Ellerini tutmaqdan deyil bir gun buraxmaqdan qorxuram, aci chekmekden, aglamaqdan deyil seni incitmekden qorxuram sen menim tek sevdiyimsen.. Men sensizlikden qorxuram!!!
ASKIM sesini esitsemde uzunu gormek kimi deyil. Ozlediyimi bil yeter. Hec bir sey sensizlik qeder aci deyil
Ele cetindi sensizliyi yasamaq. axan suyu tuta bilmemek kimi ulduzlara deymemek kimi gozunden yuxu tokulende yata bilmemek kimidi seni ozlemek
Bu axsam ayin cixmasini gozle, ulduzlara bax. Tuta bilmesende Bax. Menim seni gore bilmeyib sadece hesretinle yasadigim kimi
AYRILIQ SOZLERI
Printable View
-
02-23-2010, 09:18 PMrihannaAYRILIQ SOZLERI
-
02-23-2010, 09:46 PMTutu20Re: AYRILIQ SOZLERI
::yerivar:: Bu axsam ayin cixmasini gozle, ulduzlara bax. Tuta bilmesende Bax. Menim seni gore bilmeyib sadece hesretinle yasadigim kimi Cooxx beyendiim eladii :alqis: COX SAG OL BACIS
-
02-24-2010, 12:42 AM_SoMMeT_Re: AYRILIQ SOZLERI
aman ayriliq yaman ayriliq yene bu qizlar derde dusub vay vay