'The Bacanaks' kendini üzgün hissedenlerin yanındadır... bu nedenle buraya da geldik...yesterday Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Yooxx bizden kaçabilmek olmaz axı, hardadır bacılarımızı inciden heyasızlar :hang: :hang: :hang:mystrey Nickli Üyeden Alıntı
'The Bacanaks' kendini üzgün hissedenlerin yanındadır... bu nedenle buraya da geldik...yesterday Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
DÜZDÜRyeshu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
THE BECENAKS 8) (Bacanaksın ingilizcesinin azericesi becenaks) 8) 8)
yesterday Nickli Üyeden Alıntı
![]()
bacanalar ve bacılar olduk
en son nezaman agladınız onu söyleyin bari
![]()
12 gün önce ağladım... arkadaşımı kaybedince...
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Mende en son arkadaşım arkadaşını kaybedince ağladım ondan önce ağlamayalı kaç yıl geçti bilmiyorum... 8)yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Peki bacılar en son siz ne zaman ve neden ağladınız söyleyin bakalım?mystrey Nickli Üyeden Alıntı
3 gün evvel. Azacıq gözlerim yaşardı. Yatmış hisslerim oyanmışdı
Dün sabah dişim çok ağrıdığı için ağladım. Dün akşam da ağladım çünkü(sinirlerim bozuldu, üzüldüm) Bu kadar
![]()
![]()
[
Ya da
[
Ağlamam yüreğime gömdüğüm yıldızları yürek yordamıyla gözlerime sunmam. Beni en çok çaresizlik ve kaybedim ağlatır.Bir sevinçte ağlamak nasıl bir duygu bilemedim ama çok kolay ağlayabilirim onu biliyorum.İnsanın kendini ifade edememesi yanlış algılanması buda çaresizlik olsa gerek.Bazen kendime bile çok katı olabiliyorum bu katılık bi kalkan olsa gerek bana.kolay aglayabilmemde benim kendime samimiyetim olsa gerek.bende en son 2 akşam önce agladım.
Yer imleri