A$iri bir turkce yazmissin yani Avrupa turkleri gibi, ben bir sey anlayamadim yazindankusura bakma..
ben itirafımı yapayım da hasta oLup oLmadığıma karar siz karar verin.. Tabi varsa reçetenLerinizi de aLayım (:
Edindiğim tecrübeLerime ve yaşadıkLarıma dayanarak şu sonucu çıkardım:
nedense bana hep acı çektirenLer yaradı...Beni zorLayanLarı sevdim.. Birini seversem ve bu insana uLaşırsam içimdeki sevginin ateşi azaLıyor (hatta sönebiLiyor) Sanırım uLaşıLmaz oLanı seviyorum ve yine çektiğim acı, göğüsLediğim zorLuk kadar seviyorum karşımdakini..ULaşıLmazLık için uğraşmak bana mutLuLuk veriyor bi anLamda.. Kısacası; ''her şey yaLan oLsa biLe en güzeL aşk zor oLandır'' diyorum![]()
Sizce mazoşist miyim![]()
A$iri bir turkce yazmissin yani Avrupa turkleri gibi, ben bir sey anlayamadim yazindankusura bakma..
Ben de zor olanı seviyorum![]()
Nevbaharda Geleni Sensin Sandım Dün Gece...
Acı çekmekten,üzülmekten zevk alıyorsan biraz öylesiniç dünyanı biz bilemeyiz açı sana mutluluk veriyor mu?
Zor elde edilenlerin kıymeti fazla olur bu bir gerçek.zahmetsiz rahmet yagdımı bu insana eziyet gelirmiş.Ama şu yönden bakarsak genel olarak erkeklerin çogu zaten zor kızları begenir.Az bir çogunlukta ugraşmak istemez. sen bu durumda hasta olmama olasılıgın yüksek![]()
üzüLmekten zevk aLdığım söyLenemez... Ama bu konuda biraz dikenLi yoLLardan geçmeyi seviyorum sanırımMyStrey Nickli Üyeden Alıntı
![]()
ya asLında ben de az çok azeri sayıLırım ama nedense konuşmayı beceremiyorum.. senin için biraz daha sadeLeştirmeye çaLışayım..umarım beceririmKerkuk-Kizi Nickli Üyeden Alıntı
:
sevdiğim veya xoşLandığım birine çok koLay sahip oLursam, ona karşı sevgim bir anda bitebiLiyor... Ona uLaşmak için biraz uğraşmaLıyım, bazı zorLukLardan geçmeLiyim... Ancak bu şekiLde mutLu oLuyorum![]()
insan her zaman zor olanı sevmiştir yada ulaşılmaza ulaşmaya onu elde etmeye çalışır
herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
[quote=e_MR_e]üzüLmekten zevk aLdığım söyLenemez... Ama bu konuda biraz dikenLi yoLLardan geçmeyi seviyorum sanırımMyStrey Nickli Üyeden Alıntı
![]()
ya asLında ben de az çok azeri sayıLırım ama nedense konuşmayı beceremiyorum.. senin için biraz daha sadeLeştirmeye çaLışayım..umarım beceririm"Kerkuk-Kizi":igrlq9gr Nickli Üyeden Alıntı
:
sevdiğim veya xoşLandığım birine çok koLay sahip oLursam, ona karşı sevgim bir anda bitebiLiyor... Ona uLaşmak için biraz uğraşmaLıyım, bazı zorLukLardan geçmeLiyim... Ancak bu şekiLde mutLu oLuyorum[/quote:igrlq9gr]
Dikkat Et Ayaklarina Batmasin dikenler))
Sen ASKI öMRüNCE TANIMADINSA
Sevmek NEdemektir Bilemezsinsen
Bir Resme Bakipta Aglamadinsa
öZLEMEK NEdemek Bilemezsinsen
[quote=e_MR_e]
ya asLında ben de az çok azeri sayıLırım ama nedense konuşmayı beceremiyorum.. senin için biraz daha sadeLeştirmeye çaLışayım..umarım beceririm"Kerkuk-Kizi":1xsf7egt Nickli Üyeden Alıntı
:
sevdiğim veya xoşLandığım birine çok koLay sahip oLursam, ona karşı sevgim bir anda bitebiLiyor... Ona uLaşmak için biraz uğraşmaLıyım, bazı zorLukLardan geçmeLiyim... Ancak bu şekiLde mutLu oLuyorum[/quote:1xsf7egt]
bu bendede var
kolay kazandigim seyi vursalar calsalar kilimi kipirdatmam, ama eyeger ben onu kazanmak icin bir sey yaptiysam
kimseye veremem...
insanın doğasında var zor oluyor ama daha sağlam oluyor![]()
ben öldüm aşkımdan duyan var mı? yoqqqq!!!
en iyisi aşık olmamak ne onun nede kendi kalbini kırmamaK!
Yer imleri