Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

  1. #11
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  2. #12
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  3. #13
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  4. #14
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    İngiliz The TimesOnline; "Türkiye'de 1 milyar pound'luk otel (şaka değil gerçek)" başlığıyla okuyucularına tanıttı.
    [
    [

    haberi izlemek için
    [
    kaynak:
    [

    bu ünlü kişilerin Antalya'ya gelmesi sevindirici ülkemizin tanıtımı bakımından olumlu !!!
    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  5. #15
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    Dünyanın konuştuğu otel Mardan Palace, 23 Mayıs Cumartesi gecesi açılıyor... Açılışa Monica Belluci, Paris Hilton, Mariah Carey, Seal, Richard Gere, Sharon Stone, ve Tom Jones gibi dünyaca ünlü isimler katılacak...Rusya Başbakanı Viladimir Putin'in de gelebileceği ihtimali üzerine otel civarında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

    Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov'un Antalya Kundu'da inşaa ettirdiği Mardan Palace Antalya Oteli, 23 Mayıs Cumartesi gecesi düzenlenecek görkemli törenle açılacak. Açılışa Monica Belluci, Paris Hilton, Mariah Carey, Seal, Richard Gere, Sharone Stone ve Tom Jones gibi isimler katılacak.

    ''Dünyanın konuştuğu otel'' olarak gündeme giren ve 1.2 milyar dolara mal olan Mardan Palace Antalya Oteli, 24 bin metrekarelik dev havuzu, antika koltukları, dev kral daireleri, birbirinden ilginç yapıları ile lüks ve ihtişamıyla şimdiden dünyanın sayılı otelleri arasına girdi.

    Otelde standart üstü, 60-70 metrekare arasında 271 oda, 62 üst düzey büyük oda, 16 Dolmabahçe odası, 38 Türk hamamlı oda, 41 dubleks oda, 82 junior süit, 4 kral dairesi, 2 adet özel havuzlu 600'er metrekarelik süit, 44 bahçe süiti bulunuyor.

    Dolmabahçe Sarayını andıran otelde 16 restoran, 32 bar ve 24 bin metrekarelik havuz bulunuyor. İstanbul Boğazı şeklinde inşaa edilen havuz bu büyüklüğü ile dünyanın en büyük havuzları arasına girdi. Havuzun Avrupa yakasını temsil eden kıyısındaki binalar Ortaköy, Arnavutköy, Asya yakasındaki binalar ise Kuleli Askeri Lisesi ve klasik Türk evlerinin mimari özelliklerini taşıyor. Avrupa ile Anadolu yakası arasındaki ulaşım ise saltanat kayıklarıyla yapılacak. Oteli çevreleyen kanallarda bulunacak kayıklar Beşiktaş, Moda, Haydarpaşa benzeri restoran iskelelere yanaşacak.

    Havuzun en iddialı restoranı ise tam ortasındaki Kız Kulesi şeklinde tasarlanan balık restoran. Bu restoranın etrafı 80 metre uzunluğunda bir akvaryumla çevrelendi. Kız Kulesi içindeki restoranda yemek yiyenler akvaryumdaki balıkları ve balıklarla birlikte yüzenleri görebiliyor. 80 metre uzunluğundaki dev akvaryumla çevrelenen Kız Kulesinin birebir benzeri olan balık restoran, otelin en ilgi çekici mekanlarından biri oldu.
    Otelinin lobisine Dolmabahçe Sarayı'nın altın yazmalı el işlemeleri, tavan süsleri, sarayın girişindeki altın varaklı büyük merdivenin benzerleri konulurken, İstanbul Boğazı şeklindeki havuzun iki yakasını birleştiren bir köprü bulunuyor. Otelde oda-kahvaltı veya yarım pansiyon uygulaması yapılacak. Otelin odaların fiyatları yaz aylarında 485 euro ile 16 bin euro arasında değişecek.
    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  6. #16
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Mardan Palace Turkiye'nin Turist kalitesini arttiracak

    Türkiye zengin turistin yeni adresi

    Azeri işadamı Telman İStailov tarafınadn Hollywood yıldızları ağırlanarak açılan Mardan Palace gözleri lüks otellere çevirdi. Rixos, Vogue Avantgarde ve Kempinski Hotel The Dome'un rezervasyonları da şimdiden dolu.

    Azeri milyarder Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara Antalya Lara'da yaptırılan Mardan Palace, gözleri bölgedeki lüks otellere çevirdi. Türkiye'nin güney sahilleri son yıllarda devasa yatırımlarla canlanırken, geceliği 20 bin dolarlara kadar çıkan lüks oteller dünya sosyetesinin yeni uğrak merkezi olma yolunda ilerliyor. Dünyanın en zengin kesimine hitap eden bu otellere Avrupa, Ortadoğu ve Rusya'dan ilgi büyük.
    Türkiye'nin artık ucuz bir turizm ülkesi olmadığını vurgulayan Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, "Türkiye turizmde artık birinciliğe oynuyor. Bundan sonra lüks otel yatırımları devam edecek. Bu lüks otellerin doluluk oranları da krize rağmen son derece iyi. Bu durum zengin turistlerin geldiğinin kanıtı aynı zamanda" dedi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Ahmet Barut ise, zengin turisti çekmek için lüks otel yapmanın yeterli olmayacağını belirterek, "Zengin turisti getirmek için bir bölgenin toplam kalitesini yükseltmek gerekir. Mesela hâlâ Antalya'ya, Dalaman'a, Bodrum'a THY'nin bir tane tarifeli seferi yok" diye konuştu.

    Avrupa'nın en lüks oteli Antalya'da
    Son yıllarda gerçekleştirilen ve onlarca milyon euroluk yatırımlara mal olan lüks oteller, güney sahillerinin çehresini değiştirdi. Konaklaman bedelinin 250 dolar ile 20 bin dolar arasında değiştiği bu otellerin kuşkusuz en ünlüsü daha şimdiden Mardan Palace oldu. Geçtiğimiz günlerde Hollywood yıldızlarının katıldığı ve dünyanın her yerinden yüzlerce gazetecinin izlediği açılış töreni ile hizmete giren Mardan Palace, önümüzdeki dönemde Antalya'nın ve Türkiye'nin adını dünyada çokça duyuracağa benziyor. Akdeniz'in en lüks oteli olarak anılan Mardan Palace'nin pek çok bölümünde altın kaplama kullanıldı. Restoranlarda kullanılan takımlarına bile milyonlarca dolar harcanan otelde fiyatlar 250 dolardan başlayıp 10 bin doların üstüne çıkıyor. Otel bünyesinde 16 bin metrekarelik dünyanın en büyük havuzu da yer alıyor. Mardan Palace farklı konseptlerde toplam 560 odaya sahip. Ayrıca otelin lobisinde yer alan Kapalıçarşı'dan esinlenilerek tasarlanmış 'Kapalı Çarşı Alanı' birbirinden ünlü dünya markalarını konuklarla buluşturuyor.


    RİXOS'TA DOLULUK YÜZDE 90
    15. World Travel Awards ödülleri kapsamında, Türkiye`nin en iyi oteli seçilen Rixos Premium Belek ise yaşanan ekonomik krize rağmen, yaz sezonunda doluluk oranını yüzde 90'ın üzerinde tutmayı başardı. Daha çok Avrupa ve Rusya'dan gelen turistleri ağırlayan otel, krizde alternatif pazar olarak Ortadoğu'ya yöneldi. Villalar için genellikle bir yıl önceden rezervasyon alınıyor. Zenginlerin oteli diye ünlenen Rixos Premium Belek'te villa fiyatları bin 500 dolardan başlıyor ve 12 bin dolara kadar yükseliyor. Lüks otelde kalan misafirlerin yüzde 80'i yabancılardan oluşuyor.


    DAHA AÇILMADAN ODALARI DOLDU
    Antalya Kemer'de 70 milyon euroluk yatırımla inşa edilen Vogue Avantgarde Hotel de, son dönemde büyük ilgi çeken lüks otellerden bir tanesi. Rusya ve Doğu Bloku ülkelerinde inşaat ve alışveriş merkezi yatırımları yapan işadamı Turan Avcı'nın sahibi olduğu otel, 1 Mayıs'ta hizmete açıldı. Turan Avcı, turizm yatırımı yaparken de Tamince'nin Rixos'unu örnek aldığını aktararak, "2010'da Vogue Hotel Petrograd St Petersburg, 2011'de Vogue Hotel Avantgarde Kıbrıs ve arkasından da Vogue Hotel Avantgarde Bodrum'u hizmete açmayı planladıklarını kaydetti


    GECELİK ODA FİYATI 270 EURO
    Kriz nedeniyle dünyanın en pahalı bölgelerine giden zengin turistin tasarruf için Türkiye'yi seçmesi de özellikle markalı otellere yaradı. Seçkin bir müşteri kitlesini ağırlamaya özen gösteren Kempinski Hotel The Dome, bu sebeple krizden etkilenmeyen oteller arasında. 2005 yılında açılan ve oda kahvaltı hizmeti veren otelin villarının fiyatı 2 bin 750 euro. Selçuklu mimarisinden esinlenerek inşa edilen otelin 2 adet golf sahası, 3 bin 600 metrekarelik spa'sı bulunuyor. Oteli en çok Avrupa'lı turistler tercih ediyor.

    Zenginin gelmesi için toplam kalite artmalı
    Hollywood yıldızlarının katıldığı görkemli bir açılışla tüm gözleri üzerine çeken Mardan Palace gibi lüks otellerin turizmde "butik hizmet"e geçişin göstergesi olduğunu dile getiren TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Çünkü zengin müşteri özel ilgi görmek ister. Alışveriş yapacak, müzeyi gezecek, folklörünü görecek mutfağını tadacak. Japonya'dan, Amerika'dan, Fransa, Rusya'dan, Kore'den yani dünyanın her yerinden zengin turist Türkiye'ye geliyor. Bunlar daha çok İstanbul, Antalya, Bodrum, Kemer, Belek gibi bölgeleri tercih ediyorlar" diye konuştu. TUROFED Başkanı Ahmet Barut ise, "Zengin turisti çekmek bir tek lüks otelle olmaz. Farklı şeyler yapmak lazım. Bir bölgenin toplam kalitesini yükseltmek gerekir zengin turisti getirmek için. Mesela hala Antalya'ya, Dalaman'a, Bodrum'a THY'nin bir tane tarifeli seferi yok. Geçtiğimiz yıl turist sayısında 26 milyona ulaştık. 7-8 yıl sonra 50 milyonları görürüz ama bu 50 milyon zengin gelecek demek değil" diye konuştu.

    26.05.2009 | Derya Karayağız | Referans
    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  7. #17
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Dünyanın en pahalı oteli Antalya’da

    Otelin Avrupa’nın en lüks oteli olacağını yazan Times, pek çok bölümde altın kaplama kullanıldığını, restoranlarda kullanılan tabakların Hermes’ten olduğunu ve sadece tabak takımlarına 1.35 milyon dolar harcandığı belirtti.

    Otel önündeki plaja Mısır’dan 9 bin ton altın rengi kum getirildiğine de yer verilen haberde suit fiyatlarının ise 13 bin sterline kadar çıktığı belirtildi.

    Ötelin şarap mahzeninde şişesi 2 bin 120 sterlin olan Château Lafite Rothschild’in 1996 şaraplarının bulunduğuna yer veriliyor.
    Mardan Palace’ın resmi açılışının 1 Haziran’da yapılması bekleniyor.

    Mardan Palace’a Burj El Arab’dan Genel Müdür

    Hem Antalya’nın hem de Türkiye’nin en yüksek yatırımlı otellerinden biri olması beklenen Mardan Palace otelin genel müdürlüğüne ise Dubai’deki 7 yıldızlı Burj El Arap otelinden Ammar Hilal atandı.

    Otelin mutfak şefi olarak da yine Burj El Arap otelinin şefi Jean Paul Naquin görev yapacak.

    İstanbul konseptiyle yapılan ve içinde Kız Kulesi’nden Boğaziçi Köprüsü’ne kadar çok sayıda simgenin olduğunu söyleyen Ammar, oteldeki fiyatların 250 dolardan başlayıp 10 bin doların üstüne çıkacağını söyledi. Otelin yatırım tutarının 600 milyon dolar civarında olduğu öğrenildi. Otel bünyesinde 16 bin metrekarelik dünyanın en büyük havuzu da yer alacak.
    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  8. #18
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  9. #19
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

  10. #20
    Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Yer
    Mersin Vilayəti,Türkiyə
    Mesajlar
    90

    Re: Azeri işadamından Antalya'ya dev yatırım: Mardan Palace

    bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte çin seddinde buluşacağız

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.