Aygun Nickli Üyeden Alıntı
))) maraqli suladir
Salam!
Evdə oturursunuz. Birisi sizə gəldi və sizə bir məktub gətirdiyini söylədi. Kimdən gəlməsini istəyərdiniz? Və içində nə yazılmasını?
))) maraqli suladir
calishin ki,sevilesiniz.....
Ben ortaokul yıllarında çok sevdiğim onunla çok güzel ve samimi 1 dostluk yaşadıgım arkadaşım bahar dan mektup gelsin isterdim onun izini kaybettim nerde yaşıyorsan ne yapıyorsan hep mutlu ol arkadaşım
bilki bu kalp seni hiç bir zaman unutmadı.........
mene iki - uç gun evvel namelum bir mektub geldi tanimadigim iki insan terefinden mektubda yazir ki buralari gezdik gorduk gozel yerlerdir bu yaxinda qayidiriq :mrgreen: :mrgreen:
Maraqli sualdi....Mence hami isteyer ki ona gelen mektub ,onu sevindirsin ve o metubu oxuduguna pesman olmasin ...bu qeder ve sirin sohbetler her birinize...
Meni Bu Seherde,Bu Forumda,Bu Chatda Gormesen?
Bilki Men Senin Gozlerinin Xeyala Daldigi Yerdeyem..........
mene bu seher bir mektub çatıb... sındırıcı ve tahkir edici bir mektub idi... cavabladım... belke men de sındırdım... ama sındırıcı ve tahkir edici mektub yazanı sındırarsam tahsırkar menem?
'men... tek... kontrabasta!'
.
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Getiren Kişiye kimden geldiğini söyleyene kadar bırakmazdım Mecburen Söylemek Zorunda Kalırdı Yoksa Kendisi Bilir... Yok Ama beklediğim Bir mektupsa ve birde umduğum kişiden gelmişse Sevinçten havalara Uçardım... Farklı Bir Konu...
Gizemi Gizemsiz Bırakmazdım....
dan-herbert
Indiki dovrde komputer ve mobil telefonlar olan zamanda chetinki kimdense mektub geler. Gelsede yeqin kentden geler ve yazilarki bir vedre shor pendir gondermishik chix avtovagzala qarshila
[
Bele mektubun Erdebildeki qohumumdan gelmesini isterdim...
Men ele menem!
Ben talebe oldugum için Annemden ve babamdan gelmesini isterim. Gerçekten çok tesirli oluyor. Bunun disinda askerdeki can yoldasımdan gelmesini isterim onunla hiç gorusemiyoruz. Su an diyarbakırda pkk ile çatısıyor. Geçenlerde gonderdi agladım. Keske hep gönderse de onun sağ olduğuna hep emin olabilsem[/i]
Yer imleri