Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 21 ile 30 arası

TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

  1. #21
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    1

    Bir gece ansizin

    Azeri kardaslarim hepinize hormet eder selamlarimi gonderiyorum.Eger ki Karabag a bir gece operasyonu yapacak iseniz bizim de haberimiz olsun.Topraginizi geri almak icin haydi hep beraber:Bir gece ansizin gelebilirim.

  2. #22
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    15
    sadece konuşuyorsunuz vw konuşuyoruz
    turan kurulsun
    keşke.
    arkadaşlar tüm akımlar ve fikirler bir şahısla başlar ve yayılır.
    evet herkes istiyo turanı
    ama ne adım atan var ne de fikrini yaygınlaştırmaya çalışan.
    sadece konuşuyoruz.
    azarbaycanlı kardeşlerime soruyorum.
    turan istiyosunuz ama ne yaptınız bunun için.
    arkadaşlarınıza fikirlerinizi empoze ettiniz mi.
    yandaş topladınız mı.
    bakın burda bu form da tartışıyoruz. bu tartışmaya katılmak için çevrenizdekileri forma yönlendirdiniz mi
    bu iş bir kulis işidir.
    ben çevreme hep bu gibi fikirleri aşılıyorum. ve başarılı da oluyrum. herkes böyle yaparsa emin olun isteyenlerin sayısı da artacak ve bir gün turan kurulacak.

  3. #23
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    3

    Re: TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

    Herkese salam! 1918 ci ilde butun Turk dunyasinda ilk demokratik Azerbaycan cumhuriyyeti quruldu! Ve Azerbaycan cumhuriyyetinin ilk turk bayraqi yarandi. Azerbaycan Cumhuriyyetinin yaradicilarindan ve onun en boyuk ideoloqlarindan biri olan Eli bey Huseynzade hemen bu 3 rengli bayraqimizin muellifidir. 3 Reng, "goy, qirmizi,yasil ve merkezinde aypara ve aqusunda 8 guseli ulduz(TURAN simvolu) "yeni " turkculuk, muasirlik,islamciliq". Eli bey tekce Azerbaycanin deyil, butun turkluk miqyasinda ozunuderkin tekce ressami deyil hemde memaridir. Turk dunyasinin en boyuk turku olan Ziya Goyalp, Eli Beyi butun Turk dunyasinin Peyqemberi adlandirir! "turkculuk, muasirlik, islamciliq" yeni "ittihad(birlik) tereqqi,quvvet". Eli beyin "TURAN" idealinda uc sutun ve uc reng_ bu merhele merhele biri birini evez edir,izletir ve tamamlayir. " bir milletcin her seyden eqdem arzu edilecek sey quvvetdir. Zemanemizde milletlerin selametu-seadetine yegane vasite budur" Mehz quvvet ucun tereqqi tereqqi ucunse ittihad (birlik) gerekdir deyirdi! Eli bey ele bil bu gunumuzu gorerekden, hele 100il bundan once deyirdi "evvel tereqqi" yeni ittihad (birlik) ve tereqqi. BU ittihad ve tereqqinin meraminda "TURAN"sozu yazilmisdi. Dunyada butun turklerin Iqtisadi, edebi, medeni birliyi(zemanesine gore) TURAN deyende elbet ki Eli Bey , vahid menevi mekani gorur ve butun turkler ucun sabit, monolit, deyismez Veteni nezerde tuturdu! BU Vetenin erazisi Vahud islam idi,vahid turk kulturu,vahid dili ve meneviyyati idi. Belkede Eli Beyin bu teliminden sonra Ataturk ozMeshur Millet terifini ve dusturunu soylemisdi,"Turkiye cumhuriyyetinin temeli kulturdur" ve mehz kultur baximindan " milli menliyini bilmeyen milletler basqa milletlerin sikaridir" M.K.Ataturk! Bizler bu gun ne axtaririq? Yeni ideya? He yeni! TURAN! Bu hecde yeni deyil, Cox eski bir ideyadir, eyni zamandada cox muasir ve aktual! Mence "TURAN ve Turkculuk" adli ve mezmunlu bu eser esil tirk ucun oz muqeddesliyini hec vaxt itirmeyecek.. "Turan turkler ucun qacilmazdir!"

  4. #24
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    3

    Re: TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

    Doqrusu, men Eli Beye istinaden yazdim onceki yazilarimi, ama derdimiz daha boyukdur! Turk qardaslarimiz qinamasinlar bizleri, Azerbaycan bu gun ku haliyle bir kurd devletini xatirladir! Ve ya fark etmez her hansisa bir ozge milletin devletini, Ama turklukden qalan bir bayraqimizdir birde dilimiz! Bunlari men her yanda ozgelerin bebeyine soxubda Milletiminde qafletden ayilacaqini onlara bir xencer kimi ureylerine sanciram... Biz ozunu kokunu qanini ruhunu taniyanlar milletimizi oyandirmaliyiq! Elimizden geleni de gelmeyenide etmeliyik bu yolda.. Bizim bu yonde yeni yaranmis bir teskilatimiz forumlarda fealiyyet edir, teskilatimiz TID adlanir, yeni Turkcu,islamci ve demokrat genclerin birliyi!Sayca 20 adamdan cox deyilik, ama nezere alsaq ki 4 ay once 3 adamla basladiq bu ise,elbetde aziq ama bizim isteyimiz budur ki biz tek Azerbaycanda deyil butun turklerin ictimaeti ve cemiyyetine cevrilek...

  5. #25
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    6

    Re: TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

    KeşKe Türkiye Avropa Birliğini bırakıp bir TÜRK BIRLIĞI kurulsun

    ATAMIZ ATATURKU COQ OZLUREMM

  6. #26
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Yer
    Azerbaycan Baki
    Mesajlar
    103

    Re: TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

    Butun TURANCILARA salamlar olsun.
    Qardash sual verib ki Azerbaycan Turku ne edib bu yolda?
    Biz elimizden geleni qeder yatmis milleti oyatmaga calisiriq.Ozunu Turk hesab edenler coxdur amma onlarda inam yoxdur.Sorusma niye?Cunki cavabini mende bilmirem.Herhalda ne ise etmeliyik?
    Yatmislar ise qeflet yuxusundan yavas yavas oyanirlar.
    Menim fikrimce bu yolda ilk addim aramizda olan reyslerin,neqliyyatlarin dovlet terefinden maliyyelesdirilib tam pulsuz olmasidir.Millet bu yolla bir birine daha tez qarisacaq ve bu TURANIN baslangici olacaq.
    Meselen,men hec Turkiyede olmamisam,bir Turk Qardashimla doyasiya sohbet etmemisem.Oysa cox isterdim.
    Yasasin TURAN Birliyi...

  7. #27
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    4

    Nə Mutlu Türküm deyene

    Çox Gözəl Mözudu düzdür Türkün Türkden Başqa Heç kesi YoXdur amma çox heyifler olsun ki bize uzadılan xain əllər bizim aramızda soyuğluq yaratmağ istəyir mən sizin nəzərinizə bir şeyi çatdırmaq istəyirəm ki TÜRKİYƏ-də Yaradılmış " Ermənilərdən üzr istəyirik " kampaniyası Həyatları hər şeyləri ilə yalan olan yalançı xəyanətkar ermənilərə aid olan şeydir özləri bu kompaniyanı yaradıb özləridə özlərinən üzr istəyir gəlin belə şeylərə fikir vermeyək çünki biz nəqədər yumuruğ kimi bir olsaq o qədərdə Azərbaycan Var olacağ.... " NE MUTLU TÜRKÜM DEYENE "

  8. #28
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    13

    Re: TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

    BURADA YAZAN BÜTÜN TÜRK KARDEŞLERİME SELAM OLSUN. TURAN'I BELKİ BİZ GÖREMEYİZ AMA BELKİ DE BAŞLATIRIZ. BİZİM VAZİFEMİZ BUNU İSTEMEK VE GEREKENLERİ YAPMAK. TÜRK BİRLİĞİNİ İSTEYEN İNSANLARI BAŞIMIZA SEÇİP BOZGUNCULARA YÜZ VERMEYİP ÇEVREMİZE TÜRK BİRLİĞİNİ ANLATMAK BİZİM VAZİFEMİZDİR.

  9. #29
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    2

    Re: TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

    YÜCE RABİMİZDEN TEK DİLEİĞİN BİRGÜN TEK BAYRAK ALTINDA TOPMAMMAMIZDIR KARDEŞLERİM

  10. #30
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    13

    Re: TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR

    Rəcəb Tayyip Ərdoğan : «Azərbaycan və Ermənistan arasında Dağlıq Qarabağ münaqişəsi ilə bağlı razılaşma əldə olunmadan sərhədləri aça bilmərik»
    CAN AZERBAYCAN,
    SEN DE BİZİM VATANIMIZSIN, BİZ SENİN İÇİN DE ÖLÜRÜZ.
    ERMENİLER SEVİNMESİN
    AZERBAYCAN 12 PUAN
    TÜRKİYE 12 PUAN

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.