Servis (Kaç Kişilik): 5-6 kişilik
Tek Kişilik Servis Kalorisi: belirtilmemiş
Hazırlama Süresi: 20 dk
Zorluk Derecesi: Averaj

Gereçler:

5 adet rendelenmiş domates
3-4 su bardağı su
2 tane et bulyon
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sıvıyağ
terbiyesi için;
1 adet yumurta sarısı
1 su bardağı süt

Yapılışı:

Unu yağda sarartın.daha sonra suyu domatesi ve et bulyonu katıp üzeri göz göz olunca ocaktan alınız.çorba ılık hale gelince robottan veya blendırdan geçirerek pürüsüz kıvama getirelim bir kapta yumurta sarısını sütle çırpalım. Çorbayı ateşe alalım terbiyeyi azar azar ve karıştırarak ekleyelim.

Bir taşım kaynatarak ateşten alalım.
Servis Önerileri:
İsteğe göre üzerine karabiber ve rendelenmiş kaşar peyniriyle servis yapabilirsiniz.