4 adet kuzu pirzolası
60 gr. yeşil kuşkonmaz


Sos için:
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 ya da 2 küp et suyu, 1 bardak kaynar suda eritilmiş
Tuz, biber
Worcestershire sos
Limon suyu
Ayrıca:
1 yemek kaşığı balzamik sirke
1 tatlı kaşığı tereyağ
Pirzolalara tuz ve biber ekin, tavada üzerlerini kızarttıktan sonra fırında istediğiniz kadar pişirin. Kuşkonmazları buharda iyice pişirin ve mikserde tereyağ ve krema ile püre edin. İstediğiniz miktarda tuz koyun. Sos için bir kapta 2 yemek kaşığı tereyağını eritin. Devamlı karıştırarak, yavaş yavaş unu ekleyin. Üzerine bir bardak kaynar suda eritmiş olduğunuz et suyunu koyun. Karışım kaynayana kadar karıştırmaya devam edin ve tuz, biber, Worcestershire sos ve limon suyunu ekleyin. Sosun üçte ikisi kalacak şekilde, devamlı karıştırarak kaynatın. Son olarak balzamik sirke ve 1 tatlı kaşığı soğuk tereyağını ekleyin. Servis tabağına önce kuşkonmaz püresini koyun. Üzerine pirzolaları yerleştirin. Elde etmiş olduğunuz sos ve taze otlarla süsleyip servis edin.