chatdan sonra gözümüz gorxdu ,ona gore dedim.Tşk edirem.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
chatdan sonra gözümüz gorxdu ,ona gore dedim.Tşk edirem.
Shexsi adima deye bilerem ki,beyenmedim.Kohne forum bizi qane edirdi.Kohneni geriq aytarmaq olar?smaylik de gondermek olmur hec.
men burdan pulsuz sms nece gondere bilerem?>komek edin
Pulsuz sms göndermek imkanı yoxdu.
Siz eger azercell istifadeçisinizse azercell.com saytından göndere bilersiniz.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Bilmek olar Baku niki niye bele edir?Gunde 40 xeber yerelshdirir foruma.Bizim yazdiglarimiz top-10dan itir.Niye nezaret eden yoxdur.
Bele pis cixmasin forumda Bakuden basqa oglan yoxdu????
Bu qeder qiz var,oglansa 1 dene.
Yer imleri