Xoş gelibsen. İnşallah qısa vaxtda Azerbaycan dilini öyrenersen. Saytı tanıdım senedildaran Nickli Üyeden Alıntı
[
[
[
19 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
04-21-2007, 12:19 AM #1Junior Member
selamun aleykum
yeni üyeyim.Bir vesileyle görmüş olduğum forumunuza üye olmadan geçemedim.İnşallah paylaşımlarınızdan faydalanmam mümkün olur.Yanlız tek sorun ben burda yazılanları anlayamadığım için şahsi bilgilerimi düzenleyemedim.Mesela avatar seçemedim.Çünki hangisi o anlayamadım
Ama belli olmaz belki szlerden daha çok Azeri olur ben size öğretmeye başlayabilrim değimi
ALLAH a emanet olun.
Yarın...Kalan ömrümün ilk günü...
-
04-21-2007, 12:41 AM #2
Re: selamun aleykum
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-21-2007, 01:05 AM #3Junior Member
hoşgördük inşallah.Yardımcı olursanız sanırım yapamayacağım iş yok
ama -Saytı tanıdım sene -ne demek?kızmaca yok daha çok küçüğüm ben
hayırlı geceler.
Yarın...Kalan ömrümün ilk günü...
-
04-21-2007, 01:24 AM #4Moderator
Saytı tanıdım sene; "Sana siteyi tanıtayım" demek.
dildaran Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin Dildaran. Elbette yardımcı oluruz sana.[
Ya da
[
-
04-21-2007, 01:32 AM #5Moderator
Yukarıda Şexsi Me'lumat bölümünden kişisel bilgilerini güncelleyebilirsin.
Sitedeki avatarlardan birini kullanacaksan Sergiye Baxın'a tıklayıp bir avatar seçebilirsin, kendi avatarının url'sini gireceksen
Başqa bir saytdan şəkil seçin:
Arzuladığınız başqa bir rəsmin URL-nı yazın yazısının karşısındaki kutucuğa url girebilirsin.[
Ya da
[
-
05-03-2007, 02:25 PM #6Senior Member
...
Sevgili dildaran canım kardeşim...
Bende yeni üye oldum.Ama''azeri dilini çok seviyorum.Senin gibi,yani bize öğretir can dostlarımız,mühüm' olan kardeşlik.Hem'ben anlıyorum azeri kardeşlerimizin dilini,çünkü'benim damadım da azeri.Birde 9'aylık torunum var.Mühim olan azeri kardeşlerimizin bizim yazdıklarımızı anlaması.Sanırım onlarda bizi anlar,çünkü'kardeş olan bibirinin dilinden anlar.Sevgili kardeşim dildaren'hoş geldin,sefalar getirdin.Tabiki bende hoş geldim.Saygılar.
-
05-03-2007, 03:06 PM #7Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
Salam Dildaran... xoşgelmisen saytımıza... derslerini yaxşı yaxşı çalışsan sen de Azerbaycan dilini tezlikle öyrenebilersen... bax, çetin deyil...
Selam Dildaran... sitemize hoşgeldin... derslerini güzel güzel çalışırsan sen de Azerbaycan dilini çabucak öğrenebilirsin... bak, zor değil...Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
-
05-03-2007, 03:08 PM #8Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
Siz de xoşgeldiniz saytımıza... Demeli sizin küreken Azeri... Men de Azerbaycanlılara küreken olmuşan...
serban Nickli Üyeden Alıntı
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
-
05-03-2007, 05:22 PM #9Senior Member
Sevgili yeshu...
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Canım ya küreken,damat'demek mi ben öyle anladım.Canım çok sağolasın,teşekkür ederim.Bana ilgilenip hoş geldin demen beni ihya etti.Allah'a emanet ol.Ben çok neşeliyimdir,birazda muzip biriyimdir.Sakın alınmayın,siteyi çoşturmakta üstüme yoktur.Saygılar.
-
05-03-2007, 05:30 PM #10Junior Member
slm millet ya ben azeri konuşmayı çok beğeniyorum ve öğrenmek istiyorum benimle arkadaş olmak isteyen varsa bana ulaşsın

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri