ok kardeşim ekledim ama sizde benim siteyi ekleyin olur mu?[
12 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
08-04-2006, 08:45 PM #1
Webmasterların diqqetine
Salam!
Eger saytınız varsa ve bizi destekleyirsinizse xahiş edirik aşağıdaki kodu sehifenizin görünen yerine qoyun. Biz de sizin banneri "Destekleyenler" ( [ ) bölümüne qoyaq. Kod aşağıdadır.
[
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
08-04-2006, 10:59 PM #2Junior Member
- Yer
- Düşler Ülkesi
[
[
-
08-09-2006, 09:46 PM #3Junior Member
destek
Biz türkiyeli kardeşleriniz, sizlere gereken desteği vareceğiz lütfen sizler de bizi destekleyin...
[
[
[
-
10-16-2006, 10:28 PM #4
yakında yeni bir site açıyorum söz koyacağım
-
11-12-2006, 04:32 PM #5Junior Member
- Yer
- Düşler Ülkesi
tamam açtığın zaman haber ver
o zaman kodu yollarım seninkinide benim siteye koyarım...
[
[
-
11-13-2006, 03:25 AM #6Junior Member
Selam aleyküm
Gardaşlarım biz Türkiye Azerileri... Men sizin banneri siteme ekledim...Gördüm ki sizde menim banner imi ekliyipsiniz...
Allah yardımcınız olsun...
Elimizden gelecek kadar size yardımcı olacıyax inşallah
[
-
11-15-2006, 10:42 PM #7Junior Member
- Yer
- Düşler Ülkesi
h9huseyin sende benim banneri ekler misin? sana özel mesaj atmıştım banner kodu yazıyordu...
[
[
-
11-30-2006, 11:11 PM #8Junior Member
Banner
Men Azeri.net in bannerini siteme ekledim menim sitemde var. önce azeri.net tede varıydı ama bilmirem ne olupsa menimkini galdırıplar raccon gardaş msn mi ekle danisarik ordan msn m nickimdi.
-
12-01-2006, 11:56 AM #9
Re: Banner
Merhaba!
h9huseyin Nickli Üyeden Alıntı
Sizin saytınızdaki link işlemir. Hiç tıkladınız mı azeri.net bannerine. Link verirken zannedersem linkin başına http:// eklemeyi unutmuşsunuz. Onu eklersen siteye verdiğin linkler de çalışacaktır.Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
12-02-2006, 02:57 AM #10Junior Member
Banner
Ufak bi dalgınlık...sorun düzeltilmiştir.

LinkBack URL
About LinkBacks

[

Yer imleri