İlk olaraq mən yazim...
Doğurdan da bu belədir,hər kəsi tanisaydim əla olardi,amma təssüfki bu belə deyil..Burda kimsəni elə də tanimiram,tanidiğim qədər də elə də pis userlərimiz yoxdur,yəni birdən dava qopur,amma aradan zaman keçmir şükür anlaşirlar..Forumu forum kimi saxlayan elə bir-birinə bağli olan istifadəçilərdir..
Mən yeni gəlirdim bu foruma ,çox marağli idi mənim üçün..Amma indi elə də gələn yoxdu,hərdən darixdiricidiBir sözlə burda heç kimi elə də tanimiram,ondan dolayi başima da forumda elə bir hadisə gəlməyib..
Forumda olanlari da bir xatirə kimi kino lentasi kimi gözümün önündən keçirirəm hərdən..
5 sonuçtan 1 ile 5 arası
-
08-31-2010, 11:48 AM #1Junior Member
Ey forum, sən nə qəribəsən!
Forum həyatı doğurdan da qəribədir. Gəlirsən foruma heç kəsi tanımırsan, müəyyən müddətdə sonra hər kəsin ürəyində xüsusi yeri olur, yaxşı və ya pis, nəticədə virtual aləmin sakinləri sənə doğmalaşır. Bu mövzuda forumda başımıza gələn maraqlı hadisələr, təsadüflər, ilkin təəssüratlarımız və onların sonradan deyişməsi, sizi təəccübləndirənlər və sairə`dən danışaq. -)))
Buyuraq
♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz,
her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. ♥
-
08-31-2010, 01:25 PM #2Senior Member
Re: Ey forum, sən nə qəribəsən!

Ölmək dəhşət deyil, dəhşət yaşamaqdır
-
01-18-2012, 01:04 PM #3
MEN BU FORUMU CHOX SEVIREM .YAXSHI KI AZERI .FORUM VAR/AMMA TESSUF KI EVVELKI AKTIVLIK YOXDU

Təvazökar ol amma özünü heç vaxt UCUZ SATMA!!!
Geriyə bax amma heç vaxt GERİ DÖNMƏ!!!
Bağışla amma heç vaxt UNUTMA!!!
Arxadan vurulmaq istəmirsənsə heç kimə ARXALANMA!!!
-
01-25-2012, 05:34 PM #4Senior Member
aktiv olun yeni olaq
-
01-25-2012, 09:25 PM #5
Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?

LinkBack URL
About LinkBacks

Bir sözlə burda heç kimi elə də tanimiram,ondan dolayi başima da forumda elə bir hadisə gəlməyib.. 

Yer imleri