8 Eylül 2015 Salı günü ATV ekranlarında gösterime giren yapımcılığını Raci ŞAŞMAZ’ın üstlendiği, Başrollerinde Oktay KAYNARCA dizideki karakteri ‘Hızır Çakırbeyli’ Deniz Çakır ‘Meryem Karakteri’ ve Kenan Çoban ‘Pisikopat Fahri karakteri’ gibi efsane Kurtlar Vadisi oyuncularının oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranları ve fanlarına bilgiler vermek için hazırlamış olduğumuz web sayfası 2015 yılı Eylül ayında [ domaini üzerine tescillenerek kurulmuştur.
Eşkıya dizisi yayına başladıktan çok kısa bir sürede reyting rekorları kırmaya başlamış ve şu anda da dizinin ilk dört bölümü gösterime girmiştir. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi severleri için oluşturduğumuz web sitemizde Dizi Oyuncuları, Dizi Karakterleri ‘Hızır Çakırbeyli, pisikopat Fahri’, Bölüm Özetleri, Bölüm Replikleri, Dizi Fragmanları gibi bir çok bölüm ayrıntılı olarak ele alınmış, Site içeriğinin hazırlanması ve doğru bilgiler içermesi gereken özen gösterilmiştir. Ayrıca eşkiya dizisinin fragmanları ve ful hd bölümleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz resmi kanallarında paylaşılır paylaşılmaz aynı anda sitemizde de yayınlanmaktadır.
Dizi severlere daha iyi hizmet verebilmek için oluşturduğumuz [ sayfasına gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edeceğimizi de bildiririz.
Email: [email protected]
Web : [
Facebook: [


8 Sentyabr 2015 Çərşənbə axşamı günü ATV ekranlarında nümayişimə girən prodüserliyini Raci Şaşmazın boynuna götürdüyü, Baş rollarında Oktay Kaynarca serialdakı xarakteri 'Xıdır Çakırbeyli' Deniz Çakır 'Məryəm Xarakteri' və Kenan Çoban 'Pisikopat Fəxri xarakteri' kimi əfsanə Kurtlar Vadisi oyunçularının oynadığı Eşkıya Dünyaya Hökmdar Olmaz dizisi pərəstişkarları və fanlarına məlumatlar vermək üçün hazırlamış olduğumuz web səhifəsi 2015-ci ilin sentyabr ayında [ domaini üzərinə tescillenerek qurulmuşdur.
Eşkıya dizisi nəşrə başladıqdan çox qısa bir müddətdə reytinq rekordları qırmağa başlamış və bu anda da serialın ilk dörd hissəsi nümayişimə girmişdir. Eşkiya Dünyaya Hökmdar Olmaz dizisi severleri üçün meydana gətirdiyimiz web sitemizde Seriallar Oyunçuları, Seriallar Xarakterləri 'Xıdır Çakırbeyli, pisikopat Fəxri', Bölüm Özetleri, Bölüm Replikleri, Seriallar Fragmanları kimi bir çox bölüm ətraflı olaraq ələ alınmış, Saytın məzmununun hazırlanması və doğru məlumatlar ehtiva etməsi lazım olan diqqət göstərilmişdir . Ayrıca eşkiya serialının qoşqu və ful hd bölümleri Eşkıya Dünyaya Hökmdar Olmaz rəsmi kanallarında paylaşılar paylaşılmaz eyni anda sitemizde də nəşr olunmaqdadır.
Seriallar sevərlərə daha yaxşı xidmət verə bilmək üçün meydana gətirdiyimiz [ səhifəsinə göstərdiyiniz yaxın maraq və dəstəyinizə görə təşəkkür edərək sizlərə bu gün və gələcəkdə xidmət verməyə davam edəcəyimizi də bildirərik.
Email: [email protected]
Web: [
Facebook: [