Türk yapımı olarak yayına geçen Oyun içerisinde eşkiya şeklinde yaşatıyor ve bir eşkiyanın yapması gereken hemen hemen her şeyi yaptırıyor.Oyunda çeşitli görevler,bölgeler,saldırılar vb. özelliklerin sizlere oyunda para,seviye puanı,güç,savunma kazandırıp en iyiler arasına girmenizi sağlıyor.En iyi eşkiya olmak için hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

ADRES :

Rapor : Rapor yazısının yanında ki sayı, sizin bugün almış olduğunuz toplam saldırı sayısıdır.Rapor sayfasında ise size saldıran ve sizin saldırdığınız kişilerin istatistikleri yer alır.

Görev : Görevlerde Köye Baskın Yap,Mağaralara Baskın,Sigara Kaçakcılığı vb. gibi daha bir çok görev gerçekleştirip para ve seviye puanı kazanabilirsiniz.Görevleri gerçekleştirmek için belirlenen enerjiye ve seviyeye sahip olmanız gerekiyor.

Bölge : Oyunda elde ettiğiniz paralar ile bölge satın alabilirsiniz.Bölgelerde ki kiraları manuel olarak alma imkanınız var.Oyuna girmediğiniz süreç içerisinde kiralarınız otomatik olarak hesabınıza yatmaz , Kira Al talebinde buludunğunuz durumda hesabınıza kira ücreti yatmış olur.

Kapışma : Bu bölümde sizin seviyenizde olan eşkiya rakiplerinizle kapışabiliyorsunuz.Saldırı yapabilmeniz için sizin rakibinizden daha fazla donanma ve seviye puanına sahip olmanız gerekmektedir aksi takdirde kapışmada yenileceğinizi unutmayın.Alternatif olarak Grupça Kapışma seçeneği de mevcuttur.Eğer sizin grup sayınız rakibinizinkinden yüksek ise herzaman olmasada yeneceğinizi unutmayın.Kazandığınız her kapışmada seviye puanı ve para kazanırsınız.

Grubum : Bu bölümde grup arkadaşlarınızı görebilirsiniz.

Referans : Grup kapışmasında yenmek istiyorsanız mutlaka referans ile eşkiya arkadaş sayınızı arttırmalısınız .

Sandık :
Kazandığınız paraları sandık içerisine yerleştirerek paralarınızı güvende tutabilirsiniz.Sandık içinde olmayan paralar,size karşı başarılı olarak gerçekleştirilen her kapışma sonrasında paranızın bir kısmını kaybetmenize sebep olur.

Seviye : Oyunda bulunduğunuz seviyeyi gösterir. Seviyeyiniz yükseltmek için sürekli kapışmanız ve görev gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Enerji : Her görevin kendine ait bir enerji puanı mevcuttur.Görevleri gerçekleştirmek için enerjiye ihtiyacınız vardır.

Seviyeniz yükseldikçe alabileceğiniz ürünler artıyor, yapabileceğiniz görevler çoğalır.

Kapışmak için sağlam bir savunma ve saldırı silahlarına sahip olunca, kendinize güvenerek kapışmayı deneyebilirsiniz.

Altın Ne İşe Yarar ?

Sahip olduğunuz altınlar ile oyun içerisinde kullanacağınız ürünleri satın alarak kısayoldan rakiplerinizin önüne geçmeyi sağlatabilir.

+1 Eşkiya Arkadaş Kazanma Nedir ?
Eşkiya Grubunuza, bilgisayar eşkiya arkadaşı alarak grup kapışmasında sizi öne götürebilir.

24 Saat Özel Mağarada Kalma Nedir ?
24 saat gizli bir mağarada kalarak kimseyle kapışamaz ve kimse sizle kapışamaz duruma getirir.Böylelikle ne paranız nede sağlığınız eksilir.