Zayıflamak istiyorsunuz ancak bir türlü zayıflayamıyor musunuz? O zaman 5 gizli zayıflama formülü yazımız tam size göre. Hem yiyerek zayıflayacaksınız. Çok güzel değil mi?


1. Greyfurt


Her gün mutlaka 1 adet greyfurt tüketin. Bakın sonunda size nasıl 15 kilo verdiriyor. Dr. Ken Fujioka, “C vitamini deposu olan bu meyvedeki kimyasal maddeler, insülin seviyelerini düşürerek zayıflamayı sağlıyor” diyor. Bu abiyi dinleyin. Pişman olmazsınız.


2. Fasulye
Fasulye sizi tok tutar. Böylece daha az acıkır ve daha az yersiniz. Dolayısıyla da zayıflarsınız. Ayrıca fasulye yediğinizde kolesistokinin hormonu seviyelerinizi ikiye katlar. Amerikalı diyetisyen Lyndel Costain "Bu hormon midenizin boşalma hızını yavaşlatarak doğal bir iştah düzenleyicisi olarak çalışır”diyor.


3. Tarçın


Evet bildiğiniz tarçın.Hani kışın salep üzerine döküp içiyorsunuz ya. Sütün üzerine dökenler de var. İşte bu tarçın sizi zayıflatıyor. Amerikan Tarım Bakanlığı bir araştırma yapmış 6 hafta boyunca bir çay kaşığının çeyreği kadar tarçın tüketmenin, kandaki glikoz miktarını ve kötü kolesterolü azalttığını ortaya koymuş bu araştırma. Dahası, şekeri metabolize etme yeteneğinizi de artırıyor.


4. Ispanak


Ispanak biliyorsunuz Temel Reisin sevdiği bir yiyeceği. Temel Reis bunu bir yedimi güç patlaması yaşıyor. İşte bu Ispanağın sırrı, iştahı bastıran proteinleri vücudunuza gizlice sokacak kalorilere veda etmenizi sağlamak. İsveç’teki Lund Üniversitesi uzmanları, tilakoid adı verilen bu proteinlerin öğünler sonrasında vücudunuzdaki açlık hormonlarını azaltmaya yardımcı olduğunu söylüyor.


5. Sirke


Dr. Costain "sirke, midenizin boşalma hızını yavaşlatarak kandaki glikoz ve insülin seviyelerindeki artışı kontrol etmeye yardımcı oluyor” diyor. İsveç’teki Lund Üniversitesi araştırmasında ise, kahvaltıda seyreltilmiş sirke verilen katılımcıların abur cubur krizlerinin azaldığı ve kanlarındaki glikoz ve insülin seviyelerinin yüzde 25 oranında düştüğü görüldü.