emashka bu mövzü çox fərqli şəkildə mzakirə oluna bilər. insanlara görə ideallar dəyişdiyi kimi, ideal anlayışı da hər kəs üçün başqa cür izah olunur məncə.emashka Nickli Üyeden Alıntı
öz fikrimi yazacam odur ki...
deməli, tanıyıb, yüksək qiymətləndirdiyin, yaxşı insan hesab etdiyin adamların üzündə, bədənində də ancaq yaxşı cizgiləri görürsən. bu mənim başıma gəlib... yaxşı hesab etdiyim adamç sonradan öz pis tərəflərini göstərib və onun üzündə, bədənində mövcüd olan çirkinliklər qabarmağa başlayıb gözümdə. qısasıç bir adamı necə tanıya bilirsənsə, ona münasibətin necədirsə, o cür də canlanacaq həmin adam sənin gözündə. yəni mənim idealım olan insanı sən, sənin idealın olan adamı mən bəyənməyə bilərəm.... ideal insan yoxdur, ideallaşdırdığımız insan var. hər kəsin, mənfisi müsbəti mövcüddur. insanlarda hər şey tamamlanmayıb məncə... bir əksik var hamımızda.
5 sonuçtan 1 ile 5 arası
-
05-14-2008, 09:36 AM #1Junior Member
İdeal insan varmi
İdeal insan varmi?
varsa kimlere ideal demek olar?
Umumiyyetle ideal sozu ile razisinizmi?
-
05-26-2008, 02:16 AM #2Junior Member
- Yer
- Bakı
Re: İdeal insan varmi
imzada link vermek qadağandır
-
05-26-2008, 05:18 AM #3Senior Member
- Yer
- ∂ιуαявαкıя
Bir insan vardır ki herkesin gözünde ideaL O' dur..
Hz. Muhammed (S.A.V) ...
-
06-01-2008, 04:41 PM #4Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye/Adana
Hz Muhammet ( sav ) ve diğer bütün peygamberler
e_MR_e Nickli Üyeden Alıntı
BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!
-
06-09-2008, 11:31 AM #5Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
ideal insan yoxdur... qüsursuz insan yoxdur... mükemmel insan yoxdur... Yaratılmış olan heçkes Yaradandan daha qüsursuz, mükemmel ola bilmez.
Ancak Rebbimiz ve Alllahımız mükemmeldir... Onun adına ucalıq olsun! Amin!Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri