3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Ana südü

  1. #1
    Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Mesajlar
    2.430

    Ana südü

    Qurani-Kərimdə bildirilir ki, uşağa 2 yaşınadək ana südü verilməlidir. Bu, körpənin gələcəkdə sağlamlığı üçün çox mühüm amildir. Tibb elmi araşdırmalar nəticəsində müəyyən edib ki, ana südünün tərkibi hər gün uşağın inkişafına görə dəyişir. Yəni iki il boyunca Allah-Təala o misilsiz neməti uşağın yaşına, durumuna görə tənzimləyir. Amma nə yazıq ki, bir çox analar həyata gətirdikləri körpələri bu misilsiz nemətdən məhrum qoyurlar. Sonra da deyirik ki, bu sintetik insanlar haradan meydana gəldi?

    Zaman
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

    Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    1.376

    Re: Ana südü

    Əlbətdəki ana südünü əvəz edən dünyada elə bir uşaq yemi yoxdur..Bu südlə böyüyən uşaqlar tam sağlam olurlar,xəstələnmirlər həm də..
    İkinci də Misder Mr-Mr növbəni tut südün gəldi,bayagdan süd istəyirdin..

    Ölmək dəhşət deyil, dəhşət yaşamaqdır

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Mesajlar
    13

    Re: Ana südü

    Deyesen senin orqanizmve ana sudu duwmur deye oz sud payivida mene verirsen seni seni qinamiramda ozun demiw ana sudu af olur saf insanlar ucunnezerde tutulur sen maliwla boyumuw uwaqsan hardan bilesenki ana sudunun dadini Her kesin bir taleyi olur kimisi sudle boyuyur kimisi maliwla sende bariw oz taleyinle

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.