Cox sag ol movzu superdi ellerine saliq Mənsizlikdə qeyb olduğunda, divarlar üzərinə gəldiyində...
Yadımdadı hələ də, gecə qaranlıqda yatdığın zaman qorxurdun... Bax o qorxduğun anlarda Məni Hər Zaman Yanında BİL...
4 sonuçtan 1 ile 4 arası
-
01-14-2010, 09:10 AM #1
Məni hər zaman yanında BİL!!!

Bəzən yadına düşdüyümdə, keçən xatirələr yada düşəndə, mənli günlərin yadına düşəndə Məni Hər Zaman Yanında BİL...
Küsüb barışmağımız, deyib gülməyimiz, Səni ÇooooX istəyirəm deyişlərimiz, uşaq kimi naz eləməyimiz yadına düşəndə Məni Hər Zaman Yanında BİL...
Səni ilk öpüşüm, ilk əlini tutmağım, o ilk həyəcan, o ilk Mənim olduğun an yadına düşəndə Məni Hər Zaman Yanında BİL...
Mənsizlikdə qeyb olduğunda, divarlar üzərinə gəldiyində...
Yadımdadı hələ də, gecə qaranlıqda yatdığın zaman qorxurdun... Bax o qorxduğun anlarda Məni Hər Zaman Yanında BİL...
Bəlkə də bir anlıq nəfəsin kəsiləcək, mənsizlik sənə ağır gələcək, hər nəfəsində mənim nəfəsimin olmasını istəyişində Məni Hər Zaman Yanında BİL...
Tənha qaldıqda MƏN yada düşəndə, darıxanda, ürəyin ağrayanda, üzünü ovcuna sıxıb hönkür-hönkür ağlayışında Məni Hər Zaman Yanında BİL...
Göz-gözə baxdığımız anlar, səni qucaqladığım anlar, mən sənin olmaq istəyirəm dediyin anlar, telini oxşayıb öpdüyüm anlar yadına düşəndə Məni Hər Zaman Yanında BİL...
Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?

-
01-14-2010, 11:04 AM #2
Re: Məni hər zaman yanında BİL!!!
Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!
-
01-18-2010, 05:06 PM #3

-
01-18-2010, 10:15 PM #4Senior Member
GLAMOURKA Nickli Üyeden Alıntı
Tesekkur
...

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri