Əsas məzmuna keç
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Sadece sevmek yetmir ....

Azeri.net Sevdalısı

Sadece sevmek yetmir ....

Gunlerin bir gunu cicekle su rastlasirlar ve zaman kecdikce dostlasirlar . Ilk once cox gozel dost olurlar . Za manala Cicek suya o qeder oyresir ki, artiq onu sevdiyini hiss edir . Gel zaman get zaman Cicek o qeder xosbext olur ki , xosbextlikden ne etdiyini bilmir . Sanki etrafa etir sacirdi , senin xertin ucun ey Su deyirdi .Ele bir vaxt gelir ki , su da ona qarsi ne ise hiss etdiyini basa dusur . Su da ilk defe idi ki sevirdi . Gunler , aylar bir birini qovaladi su cicekle hec maraqlanmadi ,ona qarsi cox laqeyitlik etdi . bUna alisiq olmayan cicek qerara gelir ki , suya hisslerini desin .
    Cicek:_ Men Seni Sevirem
    Su: _Men de Seni Sevirem qarsiligini verdi . Aradan zaman kecir cicek yene :_Seni sevirem deyir .Su :_ mende deyir , Cicek cox sebr edir ,ele bir vaxta gelir ki , cicek artiq etrafa etir saca bilmir ve son defe : _ seni sevirem deyir, suda :_ dedim axi mende seni sevirem .Cicek artiq xestelenmisdir , rengi saralib solmusdu .cicek olduyunu hiss edir ve basini axirinci defe cetinlikle de olsa qaldirib son defe :_ men seni cox sevirem deyir . Su ciceyin basinda durur sevgilisine komek etmek isteyirdi .Ve sonda hekim cagirir . Ciceyi muayine eden hekim Ciceyin artiq oleceyini bildirir ,bununla barismayan Su hekimden niye bele oldugunu sorusur . Hekim cavabinda : ciceyin hec bir xesteliyi yoxdur , bu cicek sadece susuz qalmis . Olumu onun ucun Ve bundan sonra Su basa dusur ki , Sevgiliye Sadece Seni sevirem demek azdir ..............

Moderlər

Re: Sadece sevmek yetmir ....

cox gözeldi sağ ol
    Yaşamaq istəyirsənsə, hərəkət et. Süküt ölümdür

Senior Member

tesekkurler

Junior Member

hegigeten de sadece sevmek yetmir cunki bir birine inam etibar semimilik olmalidir eslinde sevgi omur boyu davam edir cunki sevgi sonsuzlugdur sevgim dunyalara deyer amma dunyasiz sevdim kelimeler yetmir goz yasim bitmir artig oyresmisem sensizliye cunki senin bu gun bunarı hiss etmen ucun deyil sadece sevmisdim seni sevmek xatirlamagsa gelbimdesen aglamagsa gozlerimdesen ki zaman hec neyi unutdurmaga yetmir zaman sadece bizi ovundurur ve alismagi oyredir onu sevmek ucun bir hefte amma unutmag ucun bir omur bele catmaz... mence esl sevgi unudulmur sadece bezen qururdan insan ozunu unutmus kimi gosterir sevgi gemimizin xosbextlik sahiline catmasi ucun sevmek yetmir onun ucun mubarize aparmag lazimdir seni uzagdan sevmeyi baxmadan gormeyi oyrendim sene sadece sevgimi verirem ki o ebediyyen yasayacaq bir daha bir yerde ola bilmesek de bunu bil ki seni cox sevdim amma cox teessuf ki sadece sevmek yetmir...

Moderlər

Alıntı rozalinda_ Nickli Üyeden Alıntı
    hegigeten de sadece sevmek yetmir cunki bir birine inam etibar semimilik olmalidir eslinde sevgi omur boyu davam edir cunki sevgi sonsuzlugdur sevgim dunyalara deyer amma dunyasiz sevdim kelimeler yetmir goz yasim bitmir artig oyresmisem sensizliye cunki senin bu gun bunarı hiss etmen ucun deyil sadece sevmisdim seni sevmek xatirlamagsa gelbimdesen aglamagsa gozlerimdesen ki zaman hec neyi unutdurmaga yetmir zaman sadece bizi ovundurur ve alismagi oyredir onu sevmek ucun bir hefte amma unutmag ucun bir omur bele catmaz... mence esl sevgi unudulmur sadece bezen qururdan insan ozunu unutmus kimi gosterir sevgi gemimizin xosbextlik sahiline catmasi ucun sevmek yetmir onun ucun mubarize aparmag lazimdir seni uzagdan sevmeyi baxmadan gormeyi oyrendim sene sadece sevgimi verirem ki o ebediyyen yasayacaq bir daha bir yerde ola bilmesek de bunu bil ki seni cox sevdim amma cox teessuf ki sadece sevmek yetmir...
    Allah kömeyin olsun xanim
    Yaşamaq istəyirsənsə, hərəkət et. Süküt ölümdür

Yer imleri