beni sevmek yürek ve cesaret ister bunu bendeyil ANKARALI kızlar diyor varsa cesaretin yada yüreğin bayan arkadaşlar için [email protected]
64 sonuçtan 21 ile 30 arası
-
10-20-2006, 03:17 AM #21Junior Member
evet kızların da sevmeye hakları vardır. zaten bir kız birini sevmeden evlenir ise o evlilik yürümez. Ama bulunduğun yer ona açılmana izin vermiyor ise , oğlanında sana karşı bir duyguları yok ise toplum içinde kötü karşılana bilir. Bulunduğun yere göre davranmalısın. toplum pisikolojisi çok önemli. Bunu hiç bir zaman unutma. Ama oğlanda senden hoşlanıyor fakat sana açılamıyorsa sen muklaka ona bir şekilde seninde ondan hoşlandığı belirt ki o sana gelsin. Ama Ortamın müsait ise hiç bekleme direk git...
-
10-20-2006, 10:07 PM #22
beni sevmek yürek ister
-
10-22-2006, 11:36 AM #23Junior Member
salam aygün Ben İstanbuldan muhammet nasılsınız.inşallah iyisinizdir.tüm medeni devletlerde oldugu gibi bizim ülkemiz ve azerbaycandada tam bir eşitlik olması gerekli elbet.ama üzülerek söylüyorumki bu bir gerçekki bizlerde kısmende olsa kızlar pek söz sahibi değil.ama bunların artık önüne geçilmesi gerekiyor.
ben bir türk olarak her zaman eşitliklerin yanındayım.
bir çok azeri arkadasım var.onlar bizlere karsı bayagı rahat görünüyorlar.umarım azerbaycanda da bu kadar rahat olabiliyorlardır kızlar.eğer bu böyle değilse biraz da sizlere ödev düşüyor.ağırlığınızı birazdaha hissettirmeye bakın.böylece belki bir hak elde edebilirsiniz.
Tüm herkese salamlarımı söylerken mesajlarınızın ve dostluklarımızın devamlı olmasını diliyorum.dostluk adımdır.
-
11-07-2006, 03:55 PM #24Junior Member
men de bele düşünürem her insan özgürdü ve sevdiği insanı hak eliyir ve evlene biler ve hoşbehtte ola bilir ama size bir şey deyim men indi bodrumda yaşıyıram burası kurortnı yer olmasına bahmayarah burda da çox aile de bele di gızlar heç bayıra çaha bilmir çaxanda da ancag gonu gomşuya gede biler ğeşke hamı öz arzusu yerine getire bilse ve sevdiğinin yanında olsa(azerice biraz zor yazıram çünkü burda türkçe oxuyuram)
azeri kızı
-
11-16-2006, 09:10 PM #25Junior Member
- Yer
- baki
Re: Qızların sevmeye haqqı var ya yox?
qizlarinda haqqi var.umumiyyetle oglanlar kimi butun qizlar da sevir sadece olaraq bunu dile getire bilmirler
Aygun Nickli Üyeden Alıntı
v
-
11-16-2006, 09:45 PM #26
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Salamlar her kese..xos gorduk sizleri..size menimde bir sualim var...niye hami movzu secende esas( qiz ve oglan) <->(evlenmek ve ere getmek)<->(sevmek ve aldanmaq)..sizce basqa movzu tapmirlar yazmaga,yoxsa dunyada tekce bu problemlerdi?her kese sirin sohbetler..Az@dikMeni Bu Seherde,Bu Forumda,Bu Chatda Gormesen?
Bilki Men Senin Gozlerinin Xeyala Daldigi Yerdeyem..........
-
11-16-2006, 09:56 PM #27Member
cavanlıq
Mence sebei buradakı çox istifadeçinin cavan ve evlenmemiş olmasıdı. Ona göre de hamı evlilik, qadın kişi arasındakı elaqeden danışmaq isteyir.
-
11-22-2006, 09:46 PM #28
türkiye de de doğu tarafında tamamen böyle.kızların sevmeye hakkı yok.
bu kadar saçma geri bir zihniyet olamaz.
bizler kadar kızların da kalbi var ve sevmeye hakkı var...
-
11-22-2006, 10:23 PM #29
Allah gızıda erkeğide yaratırken aynı yüreği koymuşsa sevmeye bunu ağzıyla söylemeyede hakkı vardır!!
MERSİİİ BENLE GURUR DUYUN
YAŞASIN KADIN HAKLARI
herşey çok güsel olacak
-
11-23-2006, 12:45 AM #30Junior Member
- Yer
- istanbul
bu konu biraz absurt değilmi
nasıl yani kızların sevmeye hakkı varmı.nerden buldunuz bu soruyu.

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri