Hoşgeldin! Burada olmanız bizi de sevindirdi. Site hakkında yazdıklşarınız için ayrıca teşekkürlerpsikolog Nickli Üyeden Alıntı
![]()
in tutto il mondo e di tutte le Risparmia online con le offerte speciali di lastminu... GAGO
mintento cori la sier edson arantesto nasci İtalia
Hoşgeldin! Burada olmanız bizi de sevindirdi. Site hakkında yazdıklşarınız için ayrıca teşekkürlerpsikolog Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
TEŞEKKÜRLER ECECE!!!ecece Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Xoşgelmisen safalar getirmisen Psikolog...psikolog Nickli Üyeden Alıntı
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
hoşgeldin psikologpsikolog Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Trabzon'dan selam ve sevgiler olsun kardeş ülke topraklarına.![]()
saduman hoşgeldin aramızasaduman Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,Adana dan hepinize selamlar efenim![]()
Kader beyaz kağıda sütle yazılmış yazı..Elindeyse beyazdan,gelde ayır beyazı..
selammm! Adanalılar iyidir bildiğim kadarıylaSeCeRe Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Ne olursa olsun
Sen benim tek hayalim
İçimde kor ateşsin
Kim olursa olsun
Yalnız seni bekledim
Unutmadım sevdiğim
Hayat yoluna koysun
Yıktığı her hayali
Kırılan her yüreği
Düşler bizim olsun
Yangınların izini
Aşklar siler sevdiğim
Selam Cümleten Azeri Chat Bölümüne MErak Tan Soruyorum Selam Yazılınca Ne oluyor ? Ayıpmı ki ?
Adamın Adamı Değil Davanın Adamıyız.
Yer imleri