yani sayt yoklamasımı buraya taşınmış oluyor.yada yeni gelenler ben geldim diyemi buraya yazacak anlamadım ben ne amaçla açıldı bu sayfa
Hepiniz hoşgeldiniz! Lütfen selamlaşma konularınızı buradan devam ediniz. Aksi taktirde mesajlarınız silinecektir.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
yani sayt yoklamasımı buraya taşınmış oluyor.yada yeni gelenler ben geldim diyemi buraya yazacak anlamadım ben ne amaçla açıldı bu sayfa
sayt yoklaması deyil, yeni gelenler üçün açıldı
ben eskiden gelmiştim yazmama gerek yok yani anladım
herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
adem ya alemsinadem52 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederiz Azerbaycanlı bu bölüm yeni gelen arkadaşların işine yarayacaktır eminim. Böylelikle heryere selam ben geldim diye konu açılmamış olur. Ama aha buraya yazıyorum yine de Azeri chat bölümüne yazanlar olacak![]()
[
Ya da
[
yazanlar olmuş galiba... bu ihbarı değerlendirin...elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
Ben dedim... Dedim mi Demedim mi? Dedimyeshu Nickli Üyeden Alıntı
Bir allahın kulu da selam yazmamış bu konuya.![]()
[
Ya da
[
bari ben yazayım herkese selam![]()
herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
Aleyküm selam Adem. Hoş geldinadem52 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
[
Ya da
[
Yer imleri