Bu ülkede ters giden bir şeyler var hayır hayır ters giden değil de yolunu kaybetmiş diyelim etrafta kedersizce gezinen ama etrafa keder saçan.
Bu ülkede bir düzensizlik var.Nevruz adı altında yapılan gösteriler öldürülen Mehmetler ve kandırılan insanlar var üstlerinden milyon dolarlar akan…
Bu ülkede adaletsizler var ülkemi sömüren bacımın başörtüsünden oy toplayan…
Bu ülkede özgürlük adalet ve eşitlik var herkesin her yere çektiği anlamlara gelen…
Bu ülkede dönen oyunlar var batının önümüze koyduğu ve bizimde oynadığımız.Oyunun baş kahramanları farklı ırklar.Konusu senin ülken benim ülkem.Yöntemi kim daha çok öldürecek.Sonuç yenen taraf ülkeyi kapacak aslında o zaman olmayacak olan ülkeyi çünkü biz oyuna dalıp annemizi duymazken onlar arada malı götürecek.
Peki ne yapmak lazım.Bir kere bırakmak lazım ırk çatışmalarını sonuçta kimse nerde nasıl doğacağını seçemiyor.’’Arap’ın Arap olmayana üstünlüğü yoktur’’diyor peygamberimiz.Çok şükür TÜRKÜZ gurur duyuyoruz ama kimse bizim kadar şanslı değil…ve şans vermek gerekiyor TÜRK olmak isteyene senin kanında yok TÜRK kanı diye dışlamamak gerekiyor.
Batının oyununa gelmemek lazım, işte bakalım Ermenistan geldi ne oldu kıytırık bir ülkesi var ülkesi bile yok Amerikanın uşağı oldu.Yunanistan geldi ne oldu dileniyor hala.
Bu planı anlayamadınız mı ki milletim.
En iyi kürt ölü kürt
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım
Kahrolsun faşizm çığlıkları atıyorsunuz…
Size verecek tek cevabım
UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.BİZ İÇERDE YERKEN BİRBİRİMİZİ GAVUR ALDI MEMLEKETİMİZİ…