Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
108 sonuçtan 21 ile 30 arası

Türkiyeden Güncel Haberler

  1. #21
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Yer
    türkiye
    Mesajlar
    1

    bizim askerlerimiz

    çok şükür kavuşturana,TÜRK ASLA ESARETİ SEVMEZ EĞER KURTARILMASALARDI VE GELEMEYECEKLERİNİ ANLASALARDI EMİNİM KAHRAMANCA ŞEHİT OLACAKLARDI,AMA ŞÜKÜRKİ O ACIYI RABBİM YAŞATMADI BİZLERE,HER TÜRK ASKER DOĞAR...

  2. #22
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Mesajlar
    8

    8 ASKER SERBEST BIRAKILDI

    8 ASKER SERBEST BIRAKILDI

    Hain saldırıda kaçırılan 8 askerimiz, Irak'ta serbest bırakıldı. Bugün Türkiye'ye adım attılar...
    21 Ekim'deki hain Dağlıca saldırısının ardından irtibat kesilen 8 askerimiz serbest bırakıldı.

    Irak'ın kuzeyindeki bölgesel yönetimin yetkilisi Dr. Fuad Hüseyin, saat 10:00'da Erbil'de bir basın toplantısı düzenledi.
    "Askerlerin serbest kalmasından dolayı çok mutluyuz. Bölge başkanı Mesut Barzani'ye yönelik Türk medyasına çok sert suçlamalar oldu. Türk hükümeti de bunu destekledi. Kürt yönetimi Türkiye ile iyi ilişkiler içinde olmak istiyorlar. Bu askerlerin bırakılması da bunun göstergesidir. Talabani ile Bölgesel yönetimin başkanı iyi bir çalışma yürüttüler. Bunun için bugün 8 askerin serbest kaldığını söyleyebiliyoruz. Askerlerin serbest kaldığı ve evlerine döndüğünü bildirebiliyoruz. Askerlerin öğleden sonra Türkiye'de olması bekleniyor. Askerlerin Türkiye'ye ulaştırılması için bir uçak hazır bekliyor."

  3. #23
    Moderator
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Mesajlar
    2.721

    Re: 1 Yaşındaki Bebeğe İşkence

    Alıntı sessiz_sair Nickli Üyeden Alıntı

    Bursa'da erkek arkadaşları tarafından 1 yaşındaki bebeğine akıl almaz işkenceler yapılan 17'lik annenin, 3 yıl önce annesinin babası tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülmesine şahit olduğu ortayı çıktı.

    İŞKENCE YAPILAN BEBEK İYİLEŞİYOR
    Edinilen bilgiye göre, 2 gece önce Devlet Hastanesi'ne "trafik kazası geçirdi" diyerek, getirilen 1 yaşındaki E.D.T.'nin yapılan muayenesinde vücudunda darp ve sigara yanığı izleri, kol ve kafatasında kırığa rastlandı. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 17'lik anne, arkadaşları Ayhan A. ve Tahir A. ile birlikte adliyeye sevk edildi. Diğer zanlılar tutuklanırken, serbest kalan annenin hayatının ardından dram çaktı.
    Tutuksuz yargılanacak olan 17'lik anne B.T.'nin annesi Fatma Güliz'in 3 yıl önce şiddetli geçimsizlik sesebiyle 3 çocuğuyla evden ayrıldığı annesini dönmeye ikna edemeyen Ermeni asıllı babası Takfor Güliz tarafından 14 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Annesi gözleri önünde babası tarafından öldürülen B.T.'nin aile içi vahşete tanıklık ettiği öğrenildi.
    mustafa bele kriminal xeberleri belke yazmayasan lütfen

  4. #24
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    İsTaNbUl//TüRkİyE
    Mesajlar
    2.922
    hani barzani bizim askerlerin yerini bilmiyodu hani bulamazlardı savaş ve boykot gibi konular ortaya çıkınca nasılda bulunup salındı askerlerimiz
    ama barzani ve pkklı dosları elimizden böyle çabuk kurtulamayacaklar hadlerini bildircek ordumuz ve kahraman mehmetçiğimiz


  5. #25
    Senior Member adem52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Yer
    ordu fatsa istanbul türkiye
    Mesajlar
    667
    bu askerlerin esir alınması ve türkiye ye terör örgütü yalakaları tarafınan teslim edilmesi beni o kadar üzdüki demekki türkiye aciz bir ülke 8 askerini onların elinden alamadı israil 2 asker için ortalığı ayağa kaldırdı biz ne yaptık birilerinin askerleri getirmesini bekledik o askerlerde insanların yüzüne nasıl bakacak esir edilmek hemde eşkiyaya ipsiz sapsız insanlara süngündemi yoktu senin derler insana şehit olmayıdamı başaramadın
    herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın

  6. #26
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Yer
    Turkiye
    Mesajlar
    129
    tamam fidan
    [
    [

    [

    [

  7. #27
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Mesajlar
    61

    BEBEK KATİLİNE HÜCRE CEZASI




    Terör örgütü PKKya talimat verdiği saptandı. Öcalana ceza kesildi


    Adalet Bakanı Şahin, PKKya 2 kez talimat verdiği belirlenen Abdullah Öcalanın hücre cezasına çarptırıldığını söyledi

    Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İmralı Cezaevinde tutuklu bulunan Abdullah Öcalana, PKKya 2 kez talimat verdiği gerekçesiyle hücre cezası verildiğini açıkladı.

    Şahin, TBMM Genel Kurulunda Ceza ve İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulları Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Tasarısı görüşülürken, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoyun, "Öcalanın hükümlü olmasına rağmen her hafta avukatlarıyla görüşmesine izin verilmesinin sebebi nedir?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

    İlk kez Adalet Bakanı düzeyinde Öcalana hücre cezası verildiğini açıklayan Bakan Şahin şöyle konuştu: "Bahsi geçen şahsın Ankarada devam eden bir davası var. AİHMye cezaevi koşullarıyla ilgili açılmış bir davası var. Bu nedenle avukatlarıyla görüşme hakkı var. Tutuklu ve hükümlülerin avukat ve yakınlarıyla hangi hükümlere göre görüşecek, hükme bağlanmıştır ve herkes yararlanmaktadır."

    Şahin, Öcalanın dışarıya talimat vermesi konusunda ise ilk kez bakan düzeyinde şu açıklamayı yaptı: "Ayrıca talimat veriyor dışarıya. Onunla ilgili dava açıldı mı? Bununla ilgili de öyle bir davranış tespit edilmişse, ki yanlış hatırlamıyorsam 2 kez tespit edildi. Yine ilgili yasalara göre bir ceza veriliyor. Geçtiğimiz yıl böyle bir ceza uygulanmıştır. Mesela hücre cezası diyebileceğimiz bir ceza veriliyor. Bu Türkiyede herkese uygulanan bir müeyyidedir."
    ntv



  8. #28
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Mesajlar
    61

    KÖPEKLERE KARŞI BOZKURT DURUŞU





    Almanya’da sokağa dökülen bölücüler, tek başına karşılarına dikilen Türk kadınını görünce dilleri tutuldu.

    Bir elinde Türk bayrağı olan, diğer eliyle de Bozkurt işareti yapan Türk kadını, “Hepiniz hainsiniz” di-yerek alçaklara hak ettiği cevabı verdi.

    Helal olsun sana
    Avusturya’nın başkenti Viyana’da ise terör örgütü yandaşları, büyükelçiliğimizin önünde bölücü sloganlar attı. Bu sırada adının Serap olduğunu söyleyen İstanbullu bir Türk kızı , “Defolun” diyerek terörist yandaşlarını dağıtıp yolun karşısına geçti.

    Türk kadınları Avrupa’nın göbeğinde gösteri düzenleyen bölücülerin karşısında tek başlarına dikiliyor

    Sınır ötesi tepki
    Avrupa’nın birçok ülkesinde düzenlenen PKK terör örgütüne destek gösterilerine Türk kadınlarının gösterdiği tepki “Helal olsun size” dedirtiyor. Avusturya ile Almanya’da PKK yandaşlarının karşısına dikilen iki Türk kadını, terör yandaşlarına hak ettikleri cevabı verdi.

    Defol git karşımdan
    Avusturya’nın başkenti Viyana’da Viyana Karlsplatz merkezinde toplanan bin kadar PKK yandaşı, Prinz Eugenstrasse’deki T.C. Viyana Büyükelçiliği’nin yaklaşık 150 metre yakınına kadar gelerek Türkiye karşıtı sloganlar attı. Geniş güvenlik önlemleri altında yürüyen PKK yandaşları, teröristbaşı Abdullah Öcalan’nın posterleri, sözde Kürt bayrakları ve “Öcalan bizim liderimiz” yazılı pankartlar taşıyıp çeşitli sloganlar attılar. Olaysız geçen yürüyüşte, adının Serap olduğunu söyleyen İstanbullu bir Türk kızı da, karşısına çıkan PKK yandaşına “Defol git karşımdan” diyerek yürüyüşcüleri bölüp yolun karşısına geçti. Türk Büyükelçiliği binası yakınındaki polis barikatlarını aşamayan PKK yandaşları, Türkiye karşıtı sloganlar attı. Bunlara karşı bir grup Türk genci, Türk bayraklarıyla PKK yandaşlarının üzerine yürüdü. Polisler, Türk grubunu olay çıkmaması için bölgeden uzaklaştırdı.

    Dilleri tutuldu
    Avrupa’nın birçok ülkesinde olduğu gibi Almanya’da da sokaklara dökülen terör örgütü yandaşları, tek başına karşılarına dikilen Türk kadınını görünce dilleri tutuldu. Bir elinde Türk bayrağı olan cesur Türk kadını, diğer eliyle de Bozkurt işareti yaparak, sınır ötesinde bölücü alçaklara gereken tepkiyi gösterdi.



    1 İlk olay Avusturya’da yaşandı. Bölücülere tepki gösteren Türk kızı kalabalığın ortasından tek başına geçti.



    2 Bir elinde Türk Bayrağı olan cesur Türk kadını, diğer eliyle de Bozkurt işareti yaparak bölücülere tepki gösterdi.

    Kaynak: Yeniçağ

  9. #29
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Mesajlar
    61

    PKK-ASALA elele

    1984 yılında PKK’ nın ilk katliam haberi geldiğinde, Mamak’ta tutuklu bulunan rahmetli Alpaslan Türkeş, ‘konuyu araştırın’ emrini verir.
    Bir süre sonra ‘Efendim örgüt lideri Abdullah Öcalan, niyetleri Kürt devleti kurmak’ vesaire gibi afaki bilgiler gelince Başbuğ kükrer;
    “Evladım! İşin aslını öğrenin aslını. Hiçbir Kürt veya Kürt örgüt böyle bir katliamı yapamaz, bunlar Kürt olamaz!”
    Konu rahmetlinin işaret ettiği biçimde araştırılınca hedefe varılır.

    Evet, APO iti dahil PKK üst düzeyinin ağırlıklı olarak Ermeni asıllılardan oluştuğu gerçeği ortaya çıkar.
    Lideri ve üst düzey kadroları tutuklanmış, tabanı susturulmuş Ülkücü Hareketin mensupları bunu güçlerinin yettiğince seslendirirler ama nafile…
    Ve zaman gelir PKK adlı ihanet örgütü, ezilen sömürülen Kürtlerin sözde kurtuluş ordusu hüviyetine kavuşur.
    Üstüne Başbakan Erdoğan’ın teröre ‘Kürt Sorunu’ adını koyması da eklenince artık kim tutar PKK’yı…
    Terörle mücadelenin en önemli ayağı bataklığı kurutmaktır.
    Bunun yolu da etkin bir karşı propaganda yapmaktan geçiyor.
    Kitaplar yazılmalıydı, bu konu okullarda ders niyetine okutulmalıydı, resmi ve özel medya grupları bas bas bağırmalıydı.
    Kandırılan Kürtlere, hainlerin asıl yüzü anlatılmalıydı.
    Yapmadık…
    Bir gün olsun etkili ve yetkili makamlar da, şu çok iyi bildikleri PKK’nın iç yüzünü dillendirmediler.
    Onlar havanda su döverken PKK aldı başını gitti ve şehit cenazeleri ardı ardına gelmeye başladı.
    Dile kolay 30 bin insan kaybettik, bir Türkiye’yi daha rahatlıkla kuracak milyarlarca lira da cabası…
    PKK, ASALA’ nın devamı…
    1984 yılına kadar devam eden Ermeni saldırılarının PKK’nın ortaya çıkışı ile kesilivermesi tesadüf değil.
    Ermeni terörü, dış dünyada tepki toplayınca taktik değiştirip sözde Kürt halkını özgürleştirme kılıfını hazırladılar.
    İşte bu bağlantıyı ortaya koyan bazı somut örnekler;
    PKK’nın, sözde Ermenilerin katledilme günü olan 21–28 Nisan 1980 tarihini "Kızıl Hafta" olarak ilan etmesi…
    8 Nisan 1980’de Lübnan’da PKK ve ASALA’ nın ortak basın toplantısı düzenlemesi…
    Bu işbirliği Kürtler üzerinde tepki oluşturunca ilişkilerini gizli sürdürme kararı aldılar.
    9 Kasım 1980’de Strazburg konsolosluğuna, 19 Kasım 1980’de Roma Türk Hava Yolları bürosuna yapılan saldırılar, PKK ve ASALA terör örgütleri tarafından ortaklaşa üstlenilmesi…
    Yine işbirlikleri rahatsızlık uyandırdığı için daha sonra yapılan eylemlerde sadece ASALA adı geçti.
    Bölücü elebaşı Abdullah Öcalan’ın, Ermeni Yazarlar Birliği tarafından "Büyük Ermenistan hayali fikrine olan katkılarından dolayı" onur üyeliğine seçilmesi…
    Ermeni Halk Hareketi'nin bünyesinde, birçok Avrupa ülkesinde olduğu gibi bir Kürdistan Komitesi oluşturulması…
    4 Haziran 1993 tarihinde; Ermeni Hınçak Partisi ve ASALA’ nın Batı Beyrut' ta bulunan PKK terör örgütü merkezinde toplantı yapması…
    6- 9 Ocak 1993 tarihlerinde Beyrut'ta iki ayrı kilisede düzenlenen toplantılarda, Türkiye'de PKK terör örgütü marifetiyle yapılan iç savaş, Türk ekonomisi sıfır noktasına gelinceye ve vatandaşlar baş kaldırıncaya kadar devam edecek, Türkiye bölünecek ve bir Kürt devleti kurulacak, Ermeniler Kürtlerle olan ilişkilerini iyi bir şekilde yürütüp Kürtlerin mücadelelerini destekleyecek gibi kararların alınması…
    Ermeniler ile Kürtler arasındaki tarihi düşmanlığa rağmen PKK’nın Ermenistan’da rahatlıkla dergi ve gazete kurabilmesi…
    PKK-ASALA terör örgütleri militanlarının aynı kamplarda eğitilmesi…
    Her iki terör örgütünün de aynı topraklar üzerinde hak iddia etmeleri…
    Ki bu çok ilginç; Hedef çakıştığı halde bu iki örgüt işbirliği yapıyorlarsa, PKK mucitleri ve elebaşlarının Ermeni asıllı oldukları da göz önüne alındığında asıl hedefin Ermeni ideallerine hizmet ve PKK’nın aslında ASALA’ nın taşeronu olduğu gayet açık.
    Nitekim bu taşeronluk alenen sırıtmaya başlayınca 18 Nisan 1990 toplantısında, her iki örgütün tek kanaldan yönetileceği, Ermenilerin eylemlere katılmayıp sadece istihbarat konusunu üstlenecekleri, muhtemel devrimden sonra elde edilen toprakların eşit olarak bölüşüleceği, eylem ve kamp masraflarının yüzde 75'inin Ermenilerce karşılanacağı şeklinde yeni kararlar alındı.
    Sevgili okurlar, bu bilgiler sır değil, iletişim çağındayız, bilgi size bir ‘tık’ uzakta…
    Ha, devleti yönetenler niye açıklamıyor veya gereğini yapmıyor derseniz, bilemem onu seçtiklerinize sorun

    Hamdi Yuluğ YAZISI.......

  10. #30
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Yer
    Turkiye
    Mesajlar
    129

    Asgari Ücret

    Asgari geçim indirimi uygulaması ve yapılan zamla bekar bir asgari ücretlinin eline, 1 Ocak 2008'den itibaren 481,55, evli, eşi çalışmayan bir asgari ücretlinin eline 490,67, eşi çalışmayan 1 çocuklu bir asgari ücretlinin eline 497,52 YTL geçecek
    Asgari Ücret Tespit Komisyonunun, gelecek yıl uygulanacak asgari ücreti 16 yaşından büyük işçiler için 1 Ocak 2008'den itibaren net 435,92, 1 Temmuz 2008'den itibaren net 457,63 YTL olarak belirlemesinin ardından gelecek yıl uygulanacak asgari geçim indirim miktarı da netleşti.
    Buna göre, bekar bir asgari ücretli, 2008'in ilk altı ayında 45,63, evli, eşi çalışmayan bir asgari ücretli 54,75 YTL asgari geçim indiriminden yararlanacak.

    Asgari ücretlilerin 2008 yılının ikinci yarısında ellerine geçecek miktar, asgari geçim indirimi ile en az 505 YTL olacak.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ''Asgari ücretle çalışanın cebine gerek asgari ücret, gerekse asgari geçim indirimine bakıldığında toplam yüzde 12 ile yüzde 20 arasında fazla ücret girecek''
    dedi.
    Çelik, 2008 yılı için uygulanacak asgari ücreti belirlemek için Sosyal Güvenlik Kurumunda bir araya gelen Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 4. toplantısının ardından yaptığı açıklamada, uzun yıllardan bu yana ilk kez komisyon üyelerinin oy birliği ile rakamları belirlediğini dile getirdi.

    16 yaşından büyükler için 2008 yılında uygulanacak asgari ücrete ilk altı ay için yüzde 4, ikinci altı ay için ise yüzde 5 oranında artış belirlendiğini ifade eden Çelik, bu artışla asgari ücretin ilk altı ayda brüt 608 YTL'ye ikinci altı ayda da brüt 638 YTL'ye yükseleceğini belirtti.
    Bakan Çelik, bir gazetecinin, belirlenen asgari ücretin bütçeye maliyetini sorması üzerine, net bir rakam veremeyeceğini ancak komisyon toplantısından önce bu rakamlarla ilgili hesaplamaların yapıldığını, herhangi bir sorunun bulunmadığını belirtti.
    Bir başka soruyu yanıtlarken de artışın son derece önemli olduğunu vurgulayan Çelik, ancak rakamın, geçim şartları açısından yeterli olduğunu hiç bir zaman ifade etmediklerini kaydetti.
    [
    [

    [

    [

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.