Demək olar ki forumda aktiv olanlardan çoxuna inanıram![]()
Sonuçlar: Formdaki Istifadecilere inanirsiz?
- Katılımcı sayısı
- 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
39 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
05-15-2009, 07:33 PM #1
Forumdakı istifadəçilərə inanırsız?
Formda olan istifadecilere ne qeder inanirsiz.Bezen Virtual alemde insanlar ozlerin daha deyisik gosterirler.sizce bele istifadeciler varmi burda varsa kim.?
Fikirleriniz qeyd etmeyi unutmayin
-
05-15-2009, 08:03 PM #2
Re: Forumdakı istifadəçilərə inanırsız?
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-15-2009, 08:08 PM #3Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
YAxşı cavabdı...
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Kim aktiv olub bu mesajı oxuyacaq ona xoş gələcək
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.

-
05-15-2009, 08:55 PM #4
Yox ona görə demədim. Aktiv olanlar birbirimizi tanıyırız az çox. Ona görə dedim
kombat80 Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-15-2009, 09:58 PM #5Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
zarafat idi tebiiki
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.

-
05-16-2009, 12:32 PM #6Azeri.net Sevdalısı
Sizinle tam raziyam insanlar burda ozlerini tam deyisik gosterirler . Amma bu deyisikliklerde bezen insana xos tesir bagislayir , bezende eksine . Amma her halda insanin yazsindan onun ic dunyasini tanimaq olur . Amma yenede onu bildirim ki cox gozel forumdur .
-
05-17-2009, 05:15 PM #7Senior Member
INSANLAR DUNYAYA GELENDE YALNSIZ GELIRLER . SONRA YASADIQLARI ETRAF MUHIT ONLARI DEYISIR. GORUNMEK ISTEDIKLERI KIMI REFTAR EDENLERIN HEREKETLERI COX SAXTA OLUR,MEN NECEYEMSE HEREKETLERIMDE ELEDIR.OKI QALDI ISTIFADECILERE HER HALDA INANMAGA CALISIRAM. NECE DEYERLER OLDUGUN KIMI GORUN GORUNDUYUN KIMI OLMAGA CALISMA
-
05-18-2009, 10:42 AM #8Moderlər
- Yer
- Amerika United States
Ya aslında inanırdım,yani burda yazırlarki insanın yazısı onun nece birisi oolduğunu anlatır diye,mende burda yani chatde bir kızı tanıdım,onu yazılarından çok deyişik hayal etdim ama karşılasınca...inanamadım o olduğuna.Ona görede kusura bakmayın,inanmıram

-
05-18-2009, 01:06 PM #9Senior Member
MEN BASA DUSE BILMEDIM YAZDIQLARI ILE OZU ARASINDA NE FERQ VARDIKI? BELKE GORUNTUYE ONEM VERDIYINIZ UCUN SIZE BELE GELIB? YAZDIQLARINI OXUYARKEN BIR BASQA BIRINI XEYAL ETMISIZ. BELKE NECE YAZIBSA ELE BIRISI OLUB ANCAQ ONA OZUNU TANITMASINA IMKAN VERMEMISIZ.ILK GORUSDE BEZEN INSAN UTANCAQ OLUR.
-
05-18-2009, 01:16 PM #10Moderlər
- Yer
- Amerika United States
kesinlikle dış görünüşe önem vermem,sonra da ki ,ikimizde xanımız,yani çok farklı biriydi,ona göre inanmıram artık,bu menim fikrim,başgalarının fikrine saygım var

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri