Salam qardaş!
Güneş tutulması çox möhteşem bir şeydi. Hava temiz qaraldı. Düzdü men kor olaram deye az baxdım güneşe amma yene de baxmağa deyerdi.
salamlar tessuf ki, azerbaycanda gunesh tutulmasi tam gorsenmedi amma tv da baxdim turkiyede super idi.allah xetadan beledan qorusun sizleri...cun ki 1998 de gunesh tutulmasindan sonra zelzele olmushdu
calishin ki,sevilesiniz.....
Salam qardaş!
Güneş tutulması çox möhteşem bir şeydi. Hava temiz qaraldı. Düzdü men kor olaram deye az baxdım güneşe amma yene de baxmağa deyerdi.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Men de baxdim amma heyif ki, burda hava qaralmadi.
Yalanlarla dolu bu dunyada, yalansiz yasamaga calisaq.
ben tesadüfen o gün antalya da idim. harika idi her yer karardı hatta sokak lambaları bile yandı. arabalar farları yaktı. dünyada en iyi izlenen yerlerden biri antalya idi zaten...Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Yer imleri