Erkek herşeyi unutur, kadın herşeyi hatırlar.
Evet balıklarınkinden biraz daha kuvvetli oluyor erkeklerin hafızaları ama
kadınlar da gereksiz ne kadar tarih, olay, diyalog varsa hepsini hatırlıyor canım.![]()
38 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
04-02-2007, 03:35 PM #1
Kişileri tanıyaq :)
Kişileri tanıyaq
Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur. Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.
Kulağında küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakınca yoktur. En azından acının anlamını ve mücevherin değerini bildikleri kabul edilebilir.
Erkeklere iş yaptırmak için işin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir. "Aman yangın çıkmasın" dediğiniz anda, erkek, mangalın başına geçer.
Kel ve zengin olanlara dikkat edin, paranın verdiği hava basmaca kelliğin verdiği seksiliği gölgelemesin.
Erkekler üzerinde mümkün olduğu kadar çok düğme bulunan telefonları severler. Çok düğme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakınız aynı masada üç telefon!).
Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben"likleri yara alır.
Bir adamın aynada kendisine bakışından, bir başkasına ihtimam gösterme potansiyeli olup olmadığını anlarsınız.
Topluluk içinde asla bir adama bir şey öğretmeye çalışmayın. Erkekleri sadece onlarla başbaşa olduğunuzda eğitebilirsiniz. Toplum önünde hep her şeyi biliyor olurlar.
Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar.
"İlişkimiz hakkında biraz konuşsak" lafı kadar erkeğin kanının donduran başka cümle yoktur.
Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder, çoğu değildir.
Erkekler kendilerinin de alışverişten nefret ettiklerini bildiklerinden mağazalarda "Erkekler" bölümü hemen giriş kapısının yanındadır.
Bir erkek hiç bir aşk filmini ikinci kez izlemez.
Kadınlar "Onu gerçekten seviyor muyum, mutlu olur muyum" diye düşünürken erkekler "Bu arabanın 240 bastığı dış görünüşünden de belli oluyordur, değil mi" türü düşüncelere dalarlar.
Kocanızı tenis maçında yenerseniz akşama sırtını dönerek uyur.
Erkek sevgilinizi onun kalbini kırmadan terketmek istiyorsanız "Senden çocuk sahibi olmak istiyorum" diyerek hedefe kestirmeden ulaşabilirsiniz.
Karısına "Kilo aldın" diyen adam, kendi durumunu -gözünüzün içine bakarak- "Bu pantalon yıkanırken daralmış" diye açıklar.
Erkeğin algılaması o kadar zayıftır ki ağır çekimde tekrarı görmedikçe golün nasıl atıldığını anlamaz.
Erkek herşeyi unutur, kadın herşeyi hatırlar.
Erkeklere psikanaliz yapması çok daha kolaydır çünkü hiç çıkmadıklarından çocukluklarına dönmeleri gerekmez.
-
04-02-2007, 03:52 PM #2Moderator
[
Ya da
[
-
04-02-2007, 04:17 PM #3Senior Member
erkek karsiti soylemleri okuyunca hep sunu hatirlarim :
kedi ciger iliskisini
icindeki hayranligin disa vurum halini
yada ofkenin icinde yatan askin yansimasini
ne yaparsaniz yapin sonucta mutluluk bi erkegin gozlerinde saklidir..
yada sicak dostluguna...
ayni sekilde erkekler icinde.....
su halde birbirimize cici dafranip (ki kadinlar hep pes eder ,polyannaciligi sonuna kadar devam ettiremezlerr
)
kisa mesafelei dunyada bali muhabbet etsek....
aksam savusur, gun cikar ..aydinlik bizimdir....
-
04-02-2007, 04:20 PM #4Azeri.net Sevdalısı
Sonuçta insanların birbirini anlayabilmesi önemli olan farklı cinslerin ayrı bakması normaldir hayata ve olaylara ama kadınlar şöyledir erkekler böyledir tanımlamalarını sevmiyorum ben şahsen
cuturic Nickli Üyeden Alıntı
-
04-02-2007, 04:23 PM #5Moderator
Ama biz, erkekleri sevmiyoruz ki
cuturic Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[
-
04-02-2007, 04:33 PM #6Moderator
mystreyle tamamile eyni fikirdeyem
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
-
04-02-2007, 08:09 PM #7Feminist ne olacaq
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-02-2007, 08:10 PM #8Çox sağol mystrey! Çox gözel yazıbsan. Oxu ay Şirine!
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-02-2007, 08:31 PM #9Moderator
Ama kadınlar da gereksiz bilgileri hatırlarlar dedim sadece erkekleri kötülemedim ki.
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Hem yalan mı unutkan değil misiniz?
[
Ya da
[
-
04-02-2007, 08:33 PM #10Moderator
Yaaa feminst ettin beni
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[