Əsas məzmuna keç
Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
38 sonuçtan 31 ile 38 arası

Kişileri tanıyaq :)

Junior Member
    Yer
    BAKI
    Kishileri tanimaq chox chetin meseledir!
    Onlar bir cildden min cilde gire bilerler.
    Hemishe ozlerine serf eden addimi atarlar. Yalan danishmaqda ustaddirlar!
    Bir sozle onlari tanimaq uchun gerek xususi eyneyin olsun hansiki onlarin menfi chatishmazliqlarini achiq aydin sene gostersin.
    Mende bele eynek yoxdur, ama azdan choxdan tanmaga chalishiram ve mende alinir. Shukur Allaha bu vaxta kimi hech bir oglanin yalan sozlerine aldanmamisham. 8)
    Men ele menem!

Moderator
    Alıntı Gul-gul Nickli Üyeden Alıntı
    Kishileri tanimaq chox chetin meseledir!
    Onlar bir cildden min cilde gire bilerler.
    Hemishe ozlerine serf eden addimi atarlar. Yalan danishmaqda ustaddirlar!
    Bir sozle onlari tanimaq uchun gerek xususi eyneyin olsun hansiki onlarin menfi chatishmazliqlarini achiq aydin sene gostersin.
    Mende bele eynek yoxdur, ama azdan choxdan tanmaga chalishiram ve mende alinir. Shukur Allaha bu vaxta kimi hech bir oglanin yalan sozlerine aldanmamisham. 8)
    Bütün oğlanlar elə deyil
    [
    Ya da
    [

Senior Member
    Yer
    Sensizliğin sokağından...
    Ne deyimki daha bunu butun erkeklerin ustune bole syler atmak olmaz mac izlemeyendea var

Junior Member
    Yer
    Antalya/Türkiye
    evet benim gibi ben maç izlemem ama takımımıda tutarım
    her yerde de erkeklere laf atıyorlar ya

Junior Member
    Yer
    Türkiye

Re: Kişileri tanıyaq :)

Alıntı Aygun Nickli Üyeden Alıntı
    Kişileri tanıyaq

Kulağında küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakınca yoktur. En azından acının anlamını ve mücevherin değerini bildikleri kabul edilebilir.

gardaşım bu foruma yeni rastlayıp daha bi kaç dakika önce kayıt oldum.. kaderim böyleymiş ki gezinirken ilk önce bu sayfayı açıp bu senin yazıyı gördüm.. hele hele bu alıntı yaptıgım kısıma bi şey yazmadan edemezdim.. ne demek şimdi kulagında küpe olan yeni nesil erkek? bizim burda halk arasında bi deyim var.. "anan gibi saç uzatacagına baban gibi bıyık bırak" diye.. sanırı8m bu yeter düşüncemi açıklamaya..

yok gardaşım yok.. kulağımı neremi deldirip el aleme kendime küfrettirene kadar sapasağlam atama yakışır bi şekilde çıkarım, adam gibi işime bakarım..

hadi eyvallah.. herkese ii akşamlar..

Junior Member
    Yer
    ravensburg- almanya
    kadinlarda gecek bir olaya tanik oluyormus gibi tv dizileri izliyorlar türk tv lerinde baskada bisey yok zaten bide haberler baska izlenecek bisey yok kadinlar onlara bakar

Moderator
    Alıntı rizeli_cilgi Nickli Üyeden Alıntı
    kadinlarda gecek bir olaya tanik oluyormus gibi tv dizileri izliyorlar türk tv lerinde baskada bisey yok zaten bide haberler baska izlenecek bisey yok kadinlar onlara bakar
    BBC'yi takip ediyor gibi bir edanız var.
    Türk Televizyon Kanallarında çok güzel programlar da yayınlanıyor bir de o bahsettiğiniz dizileri kaçırmayan erkekleri de unutmayalım.
    [
    Ya da
    [

Junior Member
    yazdıklarınızın çoğunluğuna katılıyorom yalnız bunların yanında ya bu erkekleri bu hale getiren kim acaba bi düşünmeden de edemiyor insan iyi günler

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234

Yer imleri