Əsas məzmuna keç
Sayfa 1/5 123 ... SonSon
47 sonuçtan 1 ile 10 arası

Stiliniz necedir ?

Senior Member
    Yer
    Sensizliğin sokağından...

Stiliniz necedir ?

Bəli çoçuklar bu movzü sıizlər üçün..Belə ki , siz oz stilinizi bura yazacaksiniz..

Gelek stil meselesine..
    Nece akseuar taxirsiniz ?.(sep,sirga,uzuk,bileklik,qolbaq)

geyim stiliniz necedir ?

sac stiliniz necedir ?

Ilk evvel men yazim oz stilimi...

Aksesuar..2 cur sepim (kolyem) var birisi gumus birisi ise uzerinde qartal olan qehveyi renkde bir sep..metal degil qizilda degil (qizildan cox nifret edirem :evil: ) 2 dene bilekligim var birisi yasil birisi ise ag-gara renkde,sirga taxmiram (kupe),uzuk taxmiram,qizil hecne taxmiram...

Geyim...

Geyim stilim sport stildedir...Jeans giymegi severem..Yamaxli veya degisik formada olan jeans geyinirem..Koynekden ise screech koynekleri severim ama normal koyneklerde var helbette...yasil,orange,qara ve ag koynekleri xoslayiram..Kopsonkali koynekleride cox xoslayiram..Ayaqqabi ise
    yenede spor stilde olur. (klasik olmaz herhal )

Ve geldik saca

Sacim cox zaman duz yuxari durur (kirpi kimi nece deyim ee ucbucaq fason )

Vessalam menim stilim budur..Tebiiki bunlar yas ile elaqeli menim 30 yasimda geyimim indi geyindigim formada olmayacaq tebiiki...

Sizin stiliniz nedir ? necedir??

Senior Member
    Yer
    From the hell
    güzel bir konu teşekkürler şükran ben aksesuar olarak bir gümüş yüzük ve bir tanede gümüş kolye takıyorum ve çok alışmışım takmadığım zaman rahat edemiyorum giyim tarzıda rahat giyinirim spor kıyafetler tercihimdir benimde saçlarım çok uzundu şimdi kısa ve dağınık

Senior Member
    Yer
    Sensizliğin sokağından...
    Alıntı follow_me Nickli Üyeden Alıntı
    güzel bir konu teşekkürler şükran ben aksesuar olarak bir gümüş yüzük ve bir tanede gümüş kolye takıyorum ve çok alışmışım takmadığım zaman rahat edemiyorum giyim tarzıda rahat giyinirim spor kıyafetler tercihimdir benimde saçlarım uzundu şimdi kısa ve benimde kipri gibi
    Menimde sacim uzun idi kestirmishem

Senior Member
    Yer
    Danmark
    Nece akseuar taxirsiniz ?.(sep,sirga,uzuk,bileklik,qolbaq)
    Saat, kolye (ay yildiz), yuzuk (beyaz altin yesil kash), kupe (yildiz yesil kash)..

geyim stiliniz necedir ?
    HIP HOP ayakkabida hiphop ama adidas yada nike..

sac stiliniz necedir ?

Kari seklinde (abim kesti 8) kendisi kuafor)

ee bukadar..

Moderlər
    Yer
    Bakı
    aksesuar yoxdur : üzerimde heç ne daşıya bilmirem ağırlıq kimi gelir mene,telfon ve ev açarlarını bele üzerimde daşıya bilmirem.
    bunun yerine yanıma birini kiralayıram o daşıyır onları

Geyim stilim : o anda ne ile özümü rahat hiss ediremse onu geyinirem.
    Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?

Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Hər şey klasik
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Moderator
    Benim cevabım iki sayfayı bulabilir

Çeşit çeşit küpeleri çok seviyorum onun dışında aksesuar kullanmam. Küpeyi de sürekli takmıyorum zaten, vaktimin çoğu evde geçtiği için. Gümüşü çok severim. Altının da beyazını ve yeşilini haa bir de pırlanta Neredeyse bir senedir saat bile takmadım (saatim nerde acaba)

Genelde pantolon giyinirim üzerine de uzun bir ceket ya da kısa elbise. Eteği de çok rahat olmadığı için sadece özel günlerde giyinmeyi tercih ediyorum. Kıyafetlerimin rengi muhakkak uyumlu olmalı, kıyafete uygun türban, türbana uygun çanta, çantaya uygun ayakkabı... Bazen çok spor giyinirim ama klasik giyinmeyi severim. (şıkır şıkır da diyebiliriz)

Saçlarım çoook uzun, düz. Şekil vermem gerektiği zamanlarda ördürmeyi seviyorum ya da koccamaan bir at kuyruğu Ama çoğunlukla topuz olmak zorundalar
    [
    Ya da
    [

Azeri.net Sevdalısı
    Ben genelde spor giyinmeyi seviyorum.özel günlerde farklı giyinmeyi severim.Vazgeçemediğim aksesuarım saattir.Asla saatsiz dışarı bile çıkamam
    Uyumlu giyinmeye dikkat ederim.Rahatlık benim için ön plandadır.Saçlarımla çok ugraşırım uzun ve kıvırcık oldukları için biraz ugraşmak gerekiyor.Sade ve dogal görünmeyi seviyorum abartısız ama şık.Takı takmayı severim gümüş en sevdiğim takıdır.

Senior Member
    Yer
    Danmark
    bide ben Mobil TLFonumu unutmusum o olmadan yasamak haram bana

Senior Member
    Yer
    Berlin

Re: Stiliniz necedir ?

Nece akseuar taxirsiniz ?.(sep,sirga,uzuk,bileklik,qolbaq) düzünü deyim cox taxan deyilem bir üzük taxiram birde bileklik birde sirga özel günlerde he giyime göre aksesuar secirem ag qizili gümüsü sevirem

geyim stiliniz necedir ? sporda geyinirem kilasikde gündelik jeans salvarlar giyinirem eteki ancax özel günlerde birde yay da cox isti olanda geyinirem ayaqabida gerek rahat olsun hündür daban geyine bilmirem ayagim agriyir ancax özel günlerde

sac stiliniz necedir ?
    saclarim uzun düzdü ona göre cox cetinlik cekmirem sacimda

Sayfa 1/5 123 ... SonSon

Yer imleri