Giyim Tarzım Sadece Klasiktir Ancak Hafta Sonları Spor Giyinirim. Genelde Takım Elbise Gravat. Saç Stilime Gelince Ön Tarafı Dağınık Severim. Ayakkabıda İse Genel Tercihim Yere Yakın Topuksuz ve Hafif Ayakkabıdır.
47 sonuçtan 11 ile 20 arası
-
06-20-2007, 03:59 PM #11
Menim sadece sağ kulağımda bir sirga var gümüş ve yuvarlak halka biçiminde ama büyük değil kulağımı çevreliyor sadece...(neden tek diyecesiniz kanunide tek küpe takirdi ve nedeni köleleri simgelemesiydi bende Allah ın bir kölesi olduğum içindir o tek küpe)
Bunun dışında gümüş bir alyansım var parmağımdan sadece yatarken çıkar...
Sağ bileğimde gümüş bir bileklik var o hiç bir zaman çıkmaz düğünede gitsem toplantıyada girsem hep bileğimdedir...
Sol kolumda o günkü ruh halime göre ya gümüş renginde bir saat yada tatildeyken aldığım deniz taşlı bir deri bileklik...
Giyim tarzına gelince yerine göre klasik etek veya pantolon olarak değişiyior çok dar olmamakla beraber spor tarzı giyiniyorum ve ayakkabılarda bunlara dahil oluyor...
Saç stiline gelince hemen hemen belime gelen kat kat kahverengi saçmlarım var güne göre at kuyruk yada bir tokayla şekil veririm ama fönü hiç bişeye değişmem ;-)
Benden bu kadar...(kusura bakmayın azerice cevap vermek isterdim ama öğrendikçe burayıda düzeltirim )Çanakkale Askerine Rütbe Gerekmez!
-
06-20-2007, 08:32 PM #12Junior Member
BayEfsane / Forumların Efendisi
-
07-30-2007, 10:15 PM #13
sacimin onunu qldirib dagidiram tikan kimi olur geyimime gelince her zaman spor geyinirem bir nece ildir ki takim elbise geymirem aksesuar olaraq evveller salvara zincir taxirdim ama indi taxmiram arada bir qoluma dovme vururam bir de sep taxiram ama gorunmur cunku sep taxmagi xoslamiram sepimide menasina gore taxiram
[
-
08-11-2007, 05:56 PM #14Senior Member
- Yer
- istanbul
ben spor giyerim jean olmassa olmazımdr..t-şört ve bodylerim vardır.her zamn spor giyerim düğün nişan,farketmez ama genel şık giyinmeyi severim..
kolumdan sadece banyo yaparken çıkardığım yeşil bi saatim var..küpelerim salıntılı deildir ve gümüşlerdir genelde...kolyelerimi sırımlarıma takarım zinciri sevmem..yüzk takmayıda sevmem ..bir iki tanede nazar boncuklu kendi yaptıım bilekliklerim vardr...
galiba biraz uzun oldu
DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz
-
08-18-2007, 12:45 PM #15Senior Member
men güzel giyinmeyi severem..Ne geysem yaqıshır derler.Sachlarım upuzundu..Altını ve gumushu severem taqı taqaram kendime dikkat ederem bakımlıyımdır güsel kokuları severem.
[
Eğer "9" canlı olsaydın bile
En çok "8" kere kaçabilirdin ölümden
Bil ki "7" düvele sultan olsan dahi
Yerin "6" mekan olacak sana
En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin
Kapatacaksın "4" açsan da gözünü
Bu dünya "3" günlük dünya
Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsan da nafile
Elbet "1" gün öleceksin
İşte o zaman her şey "0" dan başlayacak...
-
08-18-2007, 02:12 PM #16Member
- Yer
- istanbul
ben aksesuar olarak siyah bileklikler tkıyorum, saçlarım kırmızı ve üstleri dik altları uzun
siyah giyinirim genelde ama bazen değişiyo doğal olarak
birde kırmızı ve siyah ojeleri çok seviyorum siyah makyaj cabası
TÜRK DOĞDUM TÜRK YAŞARIM TÜRK OLARAKTA ÖLMEKTİR AMACIM
[
[
HAYKO CEPKİN is life_the rest is mere detail
-
08-19-2007, 07:02 AM #17Azeri.net Sevdalısı
klipten belli zaten aysegül senin giyim stilin

olsun herkesin kendi stili.bende aksesuar olarak bileklik(gümüş)ve kolye takarım.kolyemin ucunda da osmanlı tuğrası var(osmanlı padişah mührü)sewiyorum tuğralı şeyleri herkese de tavsiye ederim çok güzel
İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
-
08-21-2007, 10:06 PM #18Moderator
Benim de tuğralı küpelerim var
montoya Nickli Üyeden Alıntı
Bir de tuğralı eşarp beğenmiştim param olunca alıcam
[
Ya da
[
-
08-21-2007, 10:10 PM #19Senior Member
- Yer
- bursa
kıyamam ben sana kaç liraymış ben alayım sana
Elif Nickli Üyeden Alıntı
En uzak mesafe
ne Afrika'dır,
ne Çin,
ne Hindistan,
ne seyyareler,
ne de yıldızlar geceleri ışıldayan...
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan.....
-
08-21-2007, 10:54 PM #20Moderator
10 YTL
seyda Nickli Üyeden Alıntı
Bugün başımdaki kremin aynısı sadece çiçek yerine tuğra var üstünde. Onu aldıktan birgün sonra görmüştüm ama param bitmişti
Şimdiden teşekkür ederim. Çok yakışacak bana
[
Ya da
[

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri