Düzünü deyim: men bu şekilleri görende bu iki neferin biri birlerini boğazladıqlarını fikirleşdim...![]()
6 sonuçtan 1 ile 6 arası
-
02-08-2007, 07:40 PM #1Member
Həqiqi Məhəbbət
Mən əsl məhəbbət buna deyərəm. Ölüm də ayırmayıb onları.

Sizin fikriniz nədi bu haqqda.
-
02-09-2007, 12:11 PM #2Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
-
05-12-2007, 01:12 PM #3Junior Member
ya bu resmı ben de gordum fakat basın ne sekılde anlattıysa o kadar ıkna olabılmısım senın gıbı hıc dusunmedım ama resme dıkatlı baktım neden olmasın ama ıkı ınsan bırbırını bogazlayarak ta olemez aynı anda nefes yetmezkı bogazı sıkmaya
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
neyse ben cok geyık yapmayım canınızıı sıkmayım sıteye ılk mesajım buda sana kısmetmıs arkadasım uf aman ok sustum
bırı bana bu sıteyı nasıl cevırebılcegımı benım dılımde annatsın yavs
deathofmelody
-
05-12-2007, 02:08 PM #4Senior Member
- Yer
- Sensizliğin sokağından...
Cox geseng shekil ama indiki dovrde bele bir sheyin olmasi imkansiz kimi birsey

-
05-12-2007, 02:18 PM #5
yazıq o sevenlere
Onlar ayrılmayıb amma mənə elə gəlir bu skeletləri tapanlar ayırıb onları. Başqa şey gəlmir ki əlimizdən
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-14-2007, 12:08 AM #6çanakkale savaşında böle birşey olmuş bunu duymuştum.
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
gk13

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri