Bu nedi bele Şükran? Qorxdum eee![]()
Sekille cox diqqetle baxin...Sizce bu qizlari arasinda ortaq ferqler nelerdir![]()
![]()
Bu nedi bele Şükran? Qorxdum eee![]()
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
[
[
Ya da
[
Sen de qorxdun ?Elif Nickli Üyeden Alıntı
ShulikBoy bax şirineyi de qorxutdun. Seher seher oyanıb şekile baxıb yuxulu yuxulu qorxub![]()
![]()
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Qorxdum eee decel ŞükranAzerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Zaten gece korku filmi izledim zorla
![]()
[
Ya da
[
qorxunda biraz hemishe gulursunuz![]()
anneey bu nee yaaaamanin kiz bana oxsayir
hehe
![]()
qiz sene oxsayir?Kerkuk-Qizi Nickli Üyeden Alıntı
![]()