Kozmetik firmaları her zaman güzel kalmak ve görünmek isteyenlere hizmet vermeye devam ediyor. İşte en yeni ürünler..

Dolgun ve sağlıklı dudaklar
Sall Hansen Lip İnflation Extreme sınırları zorlayan dolgunlaştırıcı teknolojisi ve yan etkisiz formülü ile etkili..

Uzun süre etkili maskara
Nivea Beaute'nin son buluşu Extreme Resist Maskara suya göz yaşına ve tere dayanıklı özel formülüyle akma ve bulaşma yapmıyor. 24 saat boyunca etkisini koruyan ürün, gün boyu rahat kullanım olanağı sağlıyor.

Gençleştirici serum
OHT peptide 3 gerginleştirici serum patentli bitki özleri ve kendine has formülasyonu ile gençlik etkisi sunuyor. Düzenli kulanıldığında cilt sıkılaşması ve kırışık derinliğinde kalıcı etki gösterdiği klinik çalışmalarında ipstalanan ürün anti aging bir etki sunuyor.

Anti-aging içerik
L'Occitane Brightening Serisi'nü Toner, Smoothing Exfoliatör ve Renewing serum ile genişletiyor. İçeriğinde Immortelle çiçeği bulunuyor.

Kremle liposuction
Christian Dior kozmetik liposuction etkisi sunan ilk inceltici cilt bakım ürünü Plasticity'i piyasaya sundu. Ürün depolanmış yağları boşaltıyor, yağ depolanmasını yavaşlatıyor, selülitleri önlemeye yardımcı oluyor.

Cildiniz yeniden yapılanıyor
YSL Temps Majeur Nutri-Creme epidermis hücreleri arasındaki bağları kuvvetlendirerek, bu sayede cildin yeniden yapılanmasına ve şekillenmesine yardımcı oluyor. Yüz ovali ise, gözle görülür şekilde eski doğal halini almaya başlıyor.