MALZEMELER
4 adet tavuk fileto
2 yumurta
3 adet domates veya hazır doğranmış konserve domates
Galeta unu
100 gr. kaşar veya parmesan peyniri
Karabiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
1. Yumurtaları bir kaseye kırıp çırpın

2. Tavuk filetolarını çırpılmış yumurtaya batırıp daha sonra galeta ununa arkalı önlü bulayın.

3. Taze veya konserve domatesleri bir tavada iki kaşık yağ ve iki kaşık su ila 15 dakkika pişirin. Tuz ve biber ilave edin.

4. Kalın dipli bir tavada yağı kızdırın ve tavuk filetoları orta ateş'te 10 dakkika pişirin.

5. Önceden hazırladığınız domates sosu üzerine dökün rendelenmiş kaşar peynirini veya parmesanı üzerine serpin. 5 -10 dakkika kadar yavaş ateş'te pişirin ve sıcak olarak servis yapın.