750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz karabiber Hazırlanışı

* Bir tencerede margarini eritip doğranmış soğan ve etleri ilave edin.
* Soğanlar sararıp et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
* Salçayı hafif sulandırıp ekleyerek 1-2 defa karıştırın.
* Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip orta hararetli ateşte pişirin.
* Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp yağda hafif kızartın.
* Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip 1-2 kez karıştırarak kaynatın.
* Servis tabağına alıp üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
* NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz.
* Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.

Bahçıvan Kebabı yemek tarifleri