Malzemeler.

1 adet tavuk göğsü(haşlanıpdidiklenmiş)
3-4 adet patetes (haşlanmış)
1 çay bardağı bezelye(haşlanmış veya konserve)
1 adet havuç (tavla zarı büyük.doğranmışhaşlanmış)
3 y.k.tereyağ
2 adet yumurta
2 y.k.un
tuz

Yapılışı:

tereyağını eritip patetesleri ekleyip kavurunelde ettiğimiz püreye bezelye ve havuçlarıda ekleyip karıştırınbiraz soğuyunca yumurtalarıunu ekleyip iyice karıştıralım.Küçük birin fırın kabına aliminyum folyoyu dışarı taşacak şekilde yerleştiriphazırladığımız patetesli harcın yarısını düzgün bir şekilde yayınüzerine didiklediğimiz tavuğu ekleyip her tarafına yayın kalan harcıda üzerine kapatın.Aliminyum folyonun dışarı taşan kısmıyla üzerimi kaptıp 180 derece de pişrin.