Sayfa 32/166 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
1653 sonuçtan 311 ile 320 arası

✺ Tehlukesizlik kameralari ✺

  1. #311
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Təhlükəsizlik kameraları❊Nəzarət sistemləri❊055 450 88 14
    Security Systemstəhlükəsizlik sistemləri şirkəti aşağıdakı xidmət sahələri üzrə fəaliyyət göstərir:
    ~Təhlükəsizlik kameraları. Satış, montaj, internet üzərindən izləmə (satış və montaj)
    ~Şlaqbaum. Bollard. Individual şlaqbaum. Parking. Yerüstü tikan (satış və montaj)
    ~Turniket (VİP turniket, fast turniket, market turniketləri, boy turniketləri və s.) (satış və montaj)
    ~Access control (barmaq izi keçid sistemi, kartlı keçid sistemi, üzlə tanıma keçid sistemi) (satış, montaj, proqramlaşdırma)
    ~İD kart. HİD kart. Myfire kart. Kart üzərinə çap işi
    ~Q-matic (növbə aparatları) (satış, montaj, proqramlaşdırma)
    ~Metaldetektor. X-Ray (satış və montaj)
    ~Maşın altını yoxlamaq üçün güzgülər (satış)
    ~Domofon (satış və montaj)
    ~Alarm (satış, montaj, proqramlaşdırma)
    ☎ (055) 450 88 14

  2. #312
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Barmaq izi aparati❊ 055 450 88 14❊
    Barmaq izi ile kecid terminali obyekte kenar shexslerin girisine mehdudiyyet qoymaq ucun istifade edilen apparatdir. Girisi icaze verilen shexslerin barmaq izleri sisteme proqramlasdirilir, bunun sayesinde eraziye yalniz onlarin daxil olmasina serait yaranir (Kenar shexsler ucun qonaq karti teqdim oluna biler).
    Barmaq izi ile kecid aparati iscilerin davamiyyetine nezaret etmek ucun de unikal sistemdir. Iscinin ise geldiyi ve isden cixdigi vaxt maksimum deqiqlikle qeydiyyata alinir, sisteme yazilir. Hefte, rub, il sonu hesabatlar sistem terefinden hazirlanir. Xususi proqram vasitesi ile zedelenmis barmagin izi digeri ile evez oluna biler.
    Security Systemssirketi muxtelif nov tehlukesizlik kamera ve sistemlerinin satisi ve qurasdirilmasi xidmetini de teklif edir.
    Etrafli melumat ucun muraciet edin:
    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]

  3. #313
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Şlaqbaum ❊ 055 450 88 14❊
    Şlaqbaum girişə məhdudiyyət qoyulmuş ərazilərə montaj olunur. Şlaqbaum sistemi böyük ois mərkəzləri, müxtəlif müəssisələr, mərkəzlər, dövlət idarələri, otoparklar, yaşayış evləri qarşısında – yəni, nəqliyyat vasitələrinin girişinə və çıxışına nəzarət etməyə ehtiyac olan yerlərdə quraşdırmaq üçün nəzərdə tutulub.
    Darvazalarla müqaisədə şlaqbaumların üstün cəhətləri var: məsələn, şlaqbaum daha az həcmli olduğu üçün açılıb-bağlanması az vaxt alır, bu da keçidin daha sürətli istifadəsinə imkan verir, montajı daha az vaxt tələb edir və s.
    Security Systemssirketi muxtelif nov tehlukesizlik kamera ve sistemlerinin satisi ve qurasdirilmasi xidmetini de teklif edir.
    Etrafli melumat ucun muraciet edin:
    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]

  4. #314
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Agilli ev ☎ 055 450 88 14❊
    Agilli ev sistemi sizi gundelik sizi muntezem olaraq gorduyunuz islerin asan hell yoludur. Bir sozle, bu heyatinizi asan ve komfortlu edecek avtomatlasdirilmis kompleks sistemdir. Bezen komfort sade hereketlerde olur, agilli ev bunu oz ohdesine goturur; meselen gece vaxti su icmek ucun metbexe getdikde qaranliqda isiq duymesi axtarmaga ehtiyac olmayacaq, isiqlar avtomatik olaraq ozu yanacaq (ve ya evde usaq oyandiqda otainda isiq avtomatik yanir ve s.). Utunu ve ya televizoru yaniq qoyub evden cixdiginiz ucun nigaran qaldiginiz vaxtlarda agilli ev sistemi ile arxayin olacaqsiz. Mobil telefonunuzla vereceyiniz komanda ile sebekeye qosula olan istenilen cihazi sondure bileceksiz.
    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]

  5. #315
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❖Qapı tipli metal detektorları ☎ 055 4508814❖
    Bir sira mekanlarda tehlukesizliyi, elece de qadaga edilmis metal esyanin kecirilmemesi ucun istifade edilen qapi tipli metal axtarma cihazini teklif edirik. Cihaz insanlarin uzerinde metal esyalarin olub-olmadigini, esyanin hansi terefde oldugunu deqiqlikle mueyyen eden tehlukesiszlik avadanligidir. Həssaslıq tənzimlənməsi sayəsində kəmərlər, qepik və s. kimi metal əşyalari da tapmaq mumkundur.
    Teklif etdiyimiz qapı tipli metal detektorlarında radiyasiyalarin yayilmamasina da zemanet verilir. Metaldetektordan kecen shexs bele radiyasiyaya meruz qalmir.
    Qapi tipli metaldetektorlarin istifadesi de asan ve rahatdir. İstədiyiniz həssaslıq səviyyəsini dəyişə bilərsiniz.
    Cihazin montaj edilmesi de az bir muddet erzinde heyata kecirilir.
    Ziyaretciler qapi tipli ve ya el metaldetektoru ile yoxlanila biler. Onlarin esyalarini yoxlamaq ucun X-RAY cihazlarindan istifade olunur.
    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]

  6. #316
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Nezaret kameralari satilir❊055 450 88 14 ❊
    Bu gun tehlukesizlik kameralarin (tehlukesizlik sistemlerin) qurasdirilmasi aktual meselelerden biridir.Tehlukesizlik kameralari bir nece funksiyani yerine yetirir.Cinayet ve ya qeyri-qanuni hereketi qeyde alir, ishcilerin mesuliyyetle ishlemesine sebeb olur, hemcinin onlarin nizam-intizamina baxmaga serait yaradir, Sizin ofis, ish yerinizin prestijini artirir.
    Musterinin isteyinden ve eraziden asili olaraq, muxtelif cesidde tehlukesizlik kameralari teklif olunur.Qurasdirilmis tehlukesizlik-nezaret kameralari (nezaret sistemleri) bilavasite biznesi qoruyacaq, bag evinde, avtomobil dayanacaginda, evde (ve diger obyektlerde) tehlukesizliyin qeydine qalacaq.Kameralari yaddasli ve ya yaddassiz qurasdirmaq mumkundur.Goruntuleri internet vasitesi ile (ister kompyuter, isterse de telefonla izlemek mumkundur).Tehlukesizlik kameralarini kabelsiz de cekmek olar.
    Security Systemssirketinden Siz her nov tehlukesizlik kameralari (Ip kamera, zoomlu kamera, box kamera, speed dome kamera, dome kamera, IR kamera, col kamera ve s.) , turniket, slaqbaum, yaddasli domofon, videodomofon, yaddassiz domofon, biometrika, kartla kecid sistemi, barmaq izi ile kecid sistemi, alarm sistemi, lazerli alarm sistemi, siqnalizsiya, sirenalar ve s. kimi tehlukesizlik avadanligi elde ede bilersiniz.
    Security Systems sirketi Azerbaycanin istenilen erazisinden sifarisleri qebul edir.
    Butun mehsullarimiza 1 il zemanet veririk.Zemanet muddeti erzinde texniki servisimiz pulsuzdur.
    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]
    =-=-=-=-

  7. #317
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊ Slaqbaum satilir❊055 450 88 14 ❊
    Avtomotik manee – slaqbaum muessiselerde, neqliyyatin gedis-gelisi olan erazilerde, avtoparklarda genis istifade olunur.
    Italiya ve Cin istehsali olan slaqbaumlar tehlukesizlik ucun ideal vasitedir.
    Ozel, ictimai ve diger erazilerde girisi mehdudlasdirmaq ucun en yaxsi secimdir.Slaqbaumlar en muasir teleblere cavab veren pesekar tehlukesizlik avadanligidir.
    Slaqbaumlarin biometrika ile (kart ve ya barmaq izi ile kecid) ahengi xususi tehlukesizlik sistemi yaradacaq. Uzerinde lampa (isiqlandirici avadanliq) olan bu slaqbaumlarin qurasdirilmasi, mehsullarin catdirilmasi, 2 eded pult, pultlarin proqramlasdirilmasi hediyye olunacaqdir.
    Security Systemssirketinde turniket, domofon, siqnalizasiya, biometrika, nezaret kameralari da elde etmek olar.
    Tehlukesizlik avadanliqlarina yazili 1 il zemanet verilir. Bu muddetde texniki servis pulsuzdur.
    Azerbaycanin butun bolgelerinden sifarisler qebul olunur.

    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]

  8. #318
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Turniketler satilir❊055 450 88 14 ❊
    Turniketler esasen insan axini olan erazilerde qurasdirilir. Kenar shexslerin girisini mehdudlasdirmaq ucun unikal tehlukesizlik vasitesidir. Turniketler bir cox hallarda biometric sistem vasitesi ile isleyir. Bele hallarda hem tehlukesizlik, hem de nizam-intizam sahesinde universal olan tehlukesizlik-nezaret sistemi yaranir.
    Security Systemssirketinde muxtelif novde tehlukesizlik sistemleri, kameralar satilir ve montaj edilir.
    Security Systemssirketi Azerbaycanin butun bolgelerinde xidmet gosterir.
    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]

  9. #319
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Musahide kameralari satilir❊055 450 88 14 ❊
    Bu gun musahide kameralari istenilen biznes ve ya ev seraitinde muhum amile cevrilib. Eyni zamanda tehlukesizlik ve nezaret ucun mukemmel sistem – kameralar vasitesi ile cekilis yaddas, internet vasitesi ile hem olke daxilinden, hem de xaricden izlenile biler. Firmanin numayendeleri Size istediyiniz neticeni almaq ucun uygun olan kameralari secmekde komekci olacaq, layihelesdirme isini heyata kecirecek. Tikilinin formasindan, dizaynindan asili olaraq muxtelif kameralar teklif edilir. Seciminizi etdikden sonra texniklar qurasdirma isini gorecek, isi Size tehvil verecek. Satis ve qurasdirma bizim firma terefinden olarsa, internetle izleme sistemi hediyye olunur.
    Tehlukesizlik avadanliqlari topdan ve perakende satilir.
    Firmada muxtelif nov tehlukesizlik sistemleri – turniket, slaqbaum, biometric system, alarm-siqnalizasiya, domofon, metaldetektor, Id plastic kart (elece de, onlarin uzerine cap isleri, baciklerin hazirlanmasi) elde ede bilersiniz.
    Mehsullara zemanet verilir.

    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]
    =-=-=-=-=-

  10. #320
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Nov 2017
    Mesajlar
    2.091
    ❊Mifare kartlar ❊055 450 88 14❊

    Mifare (IC kart) kartlar elde etmek ucun Security Systemssirketinee muraciet ede bilersiniz. Sirketde Mifare (IC) kartlarla yanasi, ID kart, HID kartlarin da satisi heyata kcirilir.
    Security Systemssirketi bu kartlarin satisindan elave tehlukesizlik sistemleri ve kameralarin da satis ve montaj islerini heyata kecirir.
    Etrafli melumat ucun:
    ☎ (055) 450 88 14
    [email protected]

Benzer Konular

  1. ❖Tehlukesizlik kameralari❖
    By LifeGuard in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 01-08-2018, 02:30 PM
  2. Tehlukesizlik kameralari. 055 895 69 96
    By LifeGuard in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 09-27-2016, 06:24 PM
  3. Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 02-05-2016, 06:20 PM
  4. Tehlukesizlik kameralari. 055 895 69 96
    By LifeGuard in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01-06-2016, 06:24 PM
  5. Tehlukesizlik kameralari
    By ArmaKontrol in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 09-21-2015, 05:54 PM

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.