Menim canim Royam muqavile imzalayib ve artiq 4 illik bakida olmayacaq..Orada teze proyektler edecek serdar ortacla duet ve albom cixardacaq menim canim..Sene ugurlaq royam...sukani bele saxla...
Roya 4 illik turkiyeye gedir..
Printable View
-
07-25-2007, 12:40 PMShulikBoyRoya 4 illik turkiyeye gedir..
-
07-26-2007, 02:29 AMmechulaskerRe: Roya 4 illik turkiyeye gedir..SENİN ADINA ÜZÜLDÜM:( SHULİK BOY AMA BI AZERBAYCAN SANATCISININ TÜRKİYEYE GELMESİNEDE COK SEWINDIM İNŞALLAH ROYA İÇİN GÖZEL OLUR SABIRSIZLIKLA KASETINIDE BEKLIYORUM :DAlıntı:
ShulikBoy Nickli Üyeden Alıntı
-
08-01-2007, 12:32 PMcimbom
AZERİ SANATÇILARINI DAHA FAZLA TÜRKİYEDE GÖRMEK GÜZEL OLACAK BAZEN AZERİ KANALLARINI İZLİYORUM YETENEKLİ BİR KIZ UMARIM AZERBAYCANDA OLDUĞU KADAR SEVİLİR VE BAŞARILI OLUR TÜRKİYEDE DE ::aze:: :aferin: ::aze:: :aferin:
-
08-01-2007, 09:38 PMayza
burda kimse onları tanımıyor desem yanlış olmaz sanırım ama ben çoğunu tanıyorum Azerin güzel mırıldanıyor :alqis: ::yerivar::
-
08-02-2007, 01:02 PMKaRTaNeSii
inş burada da çok sevelebilsin men özellikle beklirem burada kaset çıkara helede serdar ortaç nan süperrr ola,
men çok severem serdar ortaçı ::aze:: :aferin: ::aze:: :aferin: ::aze:: -
08-02-2007, 04:50 PMyeshu
haydı Roya... Turkiye seni gozleyir... gel ve gözel sesinle inlet buraları... soz verirem... konserti olanda gedeceyem...
-
08-02-2007, 11:42 PMcimbomvay sen baya hayranmışsın rüyaya ama hakkaten onlar bizim sanatçıları tanıyor bizimde onların sanatçılarını daha yakından tanımamız lazım bu çifte standart olur yoksa sesi çok güzel şarkıcıları sanatçıları var onlarındaAlıntı:
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
-
08-03-2007, 11:25 AMyeshu
Tekçe Röya deyil, Azerbaycanlı oxuyanların ekserisini sevirem... Röyanın sesi diger xanım mügennilerden ferqli... çox naziq deyil sesi... buna göre sevirem... Amma menim primadonnam MANANA! :oops:
-
08-03-2007, 01:35 PMcimbom
manana yanlış bilmiyorsam gürcüydü azeri değil
-
08-03-2007, 01:49 PMyeshuOlsun! Men de Azerbaycanli deyilem!!! :DAlıntı:
ceyda Nickli Üyeden Alıntı
Düzdü... Manana Azerbaycan vetendaşı deyil (belke de olub... deqiq bilmirem), amma Azerbaycan dilinde oxuyur ve menim kimi o da Azerbaycanı çooooxxxxxx sevir! Azerbaycana aşıqdı! Ona göre de men onu Azerbaycanli kimi qebul edirem...
Haaaa bir de Azerini sevirem!
Salamlar!