men de tebrik edirem amma bu istifadeçiler foruma heç gelmir ki![]()
8 sonuçtan 1 ile 8 arası
-
12-27-2009, 09:49 PM #1
Ad günün mübarək NeSLiBiR
Azeri.net ailəsi olaraq NeSLiBiR nickli istifadəçimizi ad günü münasibəti ilə təbrik edirik!
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
12-27-2009, 09:51 PM #2Moderator
Re: Ad günün mübarək NeSLiBiR
-
12-27-2009, 10:21 PM #3
men heç bunu görmemişem ama yenede TEBRİK edirem qızdı ?? yoxsa oğlan ?
-
12-27-2009, 10:36 PM #4
Məndə heç baxmadım gəlir ya yox. Forumun aşağısında baxdım ad günüdü mövzunu açdım
Yəqin gəlib görər da.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
12-27-2009, 10:43 PM #5
menim ad günüme heç açmamışdız
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
ama da keçdi uje
-
12-27-2009, 11:12 PM #6
Yəqin görməmişəm Nuriyev. Gördüklərimin hamısına açıram mövzu. Səni də görsəydim mütləq açaradım bundan əmin ol.
-
12-28-2009, 12:04 AM #7
Sebebkar burda olmasda onu tebrik edirik..Ne zamansa gelse bizi yad eliyer..Tebrik edirem seni..boyuk sexsiyyet olmagini arzu edirem
[
-
12-28-2009, 12:42 AM #8Azeri.net Sevdalısı
Mən də təbriklərə qoşuluram.
Ad gününüz mübarəkdir.

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri