Cox teshekkur bu movzuya gore.
hec urek qira bilmedim amma ureyim cox qirildi
10 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
12-14-2009, 10:19 AM #1
Heç ürək Qırdınızmı?
Ürəyimiz qırıldığında bütün hər şeyi unudarsınız,o hadisə sanki dünyanın ən pis hadisəsidir.
Sanıram insan oğluna xas duyğulardır bunlar.Çünki başqa heç bir canlıda belə bir duyğunun var olduğuna inanmıram. Evinizdə bəslədiyiniz bir itə əsəbləşərsininz,deyinərsiniz,hətta yeri gələr bir təpik də vurarsınız,lakin yenə də o sizdəm əsla inciməz.Qısa bir müddət sonra sizi gördüyündə sevgiylə quyruğunu yelləyər,sevgi dolu gözlərlə baxar.
Lakin biz insanlarda vəziyyət başqadır.Ürəyimiz qırıldığında bütün hər şeyi unudarsınız,o hadisə sanki dünyanın ən pis hadisəsidir.
Dünya başınıza yıxılmışdır.O insanı bir daha bağışlamamağı düşünərsiniz.Onunla olan bütün yaxşı xatirələr birdən-birə silinmişdir yaddaşlardan.Bəlkə şok olmusunuz,belə bir hərəkət gözləməmisiniz ondan.Amma olan olmuş,qırılan qırılmışdır.
Böyük bir stəkana su qoydular,suyun içinə də bir stəkan.Güclü nişançıları çağırdılar,çöldəki qırılmadan içəridəki vurulacaq.Kimsə bacara bilmədi bunu.Silaha sarılanların boynu vuruldu.Baxdılar ki,silah tutan qalmayacaq.Müəllimə qaçdılar "Bu iş nə olacaq"?
Müəllim dedi "Bu bir təmsildir,o silahla vurulacaq,stəkan içindəki stəkan: Ən böyük günah olan,ürək qırmaq.
"İnsana yaraşan odur ki,
Bundan uzaq dayanmaq.Çünki:
Kəbəni yıxmaqdan daha pis,
İnsanın ürəyini qırmaq" Men özümde çox qelb qırmışam
-
12-14-2009, 05:20 PM #2
Re: Heç ürək Qırdınızmı?
Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!
-
01-12-2010, 03:53 PM #3Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
menimde ureyimi kırdı bir nefer
ama ben hak etmedim sadece sevdim sucum buydu
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
01-13-2010, 04:31 AM #4Junior Member
merabalar diyorum ben yeni katılımcıyım burada azeri ve türk kardeşliği için bana meraba derseniz buraya boşuna gelmediğimi anlarım teşekkürler hörmetler ediyorum.evet bende kırmışımdır ama boşuna değil yani yok yere değil .!
-
01-13-2010, 04:33 AM #5Moderator
Xoş geldiniz
ADANALI01 Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[
-
01-13-2010, 01:40 PM #6
Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?

-
01-13-2010, 02:52 PM #7
Qirmadim menim ureyimi qirdilar

-
01-13-2010, 06:09 PM #8
qirdimda qirildimda mecbur idim
[
-
02-11-2010, 11:20 AM #9
dünen gece yene ürek qırdım ondan evvelde sırağa gün evvel Azeri.NET-den birinin üreyini qırdım
men bu qırmaqlarla hara gedecem özümden aslı deyil deyerli insanı qıranda pis oluram istemezdim bele olsun
-
02-11-2010, 04:18 PM #10Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
insanın yaptıgı yanlısın farkına varıp özurdılemeside buyuk bir erdemliktir
iyi bunun farkına varabildigine sevindim insanların ureyını kırdıgını görebiliyorsun ne mutlu sana
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri