hormet qarsiliqli olur ,1 ci insan ozu ozune hormet qoymalidi ki kenardakilar da ona hormet etsinler ,hormeti ancaq ve ancaq layiq olanlara qoyurlar
2 sonuçtan 1 ile 2 arası
-
09-11-2009, 09:14 PM #1
Mənə görə hörmət...
Mənə Görə Hörmət; Əvvəlcə özünə qarşı, ondan sonrada hər kəsə qarşı göstərilən, eyni zamanda hörmət qarşılıq gözləmədən göstərilən, bir dəyərdir.
Amma inanın ki, hörmət nədir sualının tam və dəqiq mənasını tapa bilmədim.İnsandan insana dəyişdiyini gördüm çünki. ..Amma buna əminim ki, hörmət, hər şeyin təməlidir. .Sevginin, Dostlugun hamısının başında gəlir.
Hər kəsin hörmət etdiyi insanlar vardır. Hər kəs hörmətini bir cür ifadə edir.Çünki buu mövzuda hər kəsin düşüncəsi fərqlidir.Hər kəs hörmət edilən biri olmaq istəyər. İnsanlar, özlərinə hörmət edilməsi üçün hər şeyi edərlər. Heç düşündünüzmü hörmət nə deməkdir? Kimə hörmət göstərilər və nə üçün göstərilər?
İnsanlar bəzilərindən hörmət görmək üçün, onlara ya qorxu verər ya da sevgi, çünki hörmət hər zaman hər kəsin asanlıqla əldə edə biləcəyi bir şey deyil.Hörmət edilən biri olmaq əslində heçdə hər kəsin bacardığı bir şey deyil.Hörmət edilən biri olmaq üçün əvvəl hörmətin nə demək olduğunu anlmaq lazımdır.Hörmətin nə demək olduğunu bilmək,görmək qavramaq lazımdır.Hər kəs asanlıqla mən hörmətin nə demək olduğunu bilirəm və edirəm deyə bilər ancaq deyildiyi qədər əməl edilməsi o qədər asan deyil.
Hər insanın bir taxtı vardır. Kiminin taxtı iş yerində, kiminin ki qaranlıq dünyada, kiminin ki isə ürəklərdədir. Əvəzolunmaz olanı və hörmətə dəyər olanı ürəklərdə olandır.
Hörmət Nədir ? Kimlərə Qarşı Göstərilməlidir ?
-
09-19-2009, 12:29 AM #2Azeri.net Sevdalısı
Re: Mənə görə hörmət...

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri