sevgili kardaş menim nömremi ara men senin derdine çare bulabilirim 0555-627 01 22
2 sonuçtan 1 ile 2 arası
-
04-15-2009, 02:41 AM #1Junior Member
Azerbaycan'da Sınırsız Oturum İzini
Selamun Aleykum Azeri arkadaşlarım size bir konu hakkında danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ben Türkiye'de 2005 senesinde trafik kazası yaptım ve 1 kişinin ölümüne sebebiyet verdim 4 ay cezaevinde yattım tahliye edildim, 2008 Aralık ayında dava sonuçlandı 7 yıl hapis cezası verdiler. Dosyayı yargıtaya gönderdim şu anda karar aşamasında.
Ben bu cezayı hemen yatmak istemiyorum Yurtdışına çıkacağım yaşım 24 ve maddi durumumda iyi İstanbul'da oturuyorum. İstanbul'da 2-3 akrabamla evli Azeri vatandaşları var. Onlardan aldığım bilgilere göre bir Azeri vatandaşı ile Azerbaycan'da evlenirsem bana sınırsız oturum izini veriyorlarmış bu doğrumu? Eğer doğruysa bunun bir süresi varmı? Örneğin 1 yılda bir konsolosluğa gitmem gerekiyormu bunun bir süresi varmı yoksa hiç bir yere gitmeme gerek yokmu?
Bu soruyu sormaktaki amacım Türkiye devletinin benim Azerbaycan'da olduğumdan haberi olmaması kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum Arkadaşlar ancak Türkiye'de af çıkarsa geri dönüş yapabilirim çok zor durumdayım lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.
Saygılar dilerim.
-
05-03-2009, 02:37 AM #2Junior Member
Re: Azerbaycan'da Sınırsız Oturum İzini

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri